25 Kasım 2014 Salı

2014 uefa yılın takımı oylaması

Uefa tarafında Yılın 11 i oylaması başladı. Yılın takımını seçmek ve oylamak için uefanın internet sitesini ziyaret edebilir ya da makalenin devamını okuyarak oylama hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

2014 uefa yılın takımının oyuncularının seçimleri içerisinde bizim tanıdığımız bir oyuncuda bulunmakta. Atletico madrid forması giyen Arda turan bu yıl uefa tarafından yılın 11'i aday oyuncular arasında gösterildi.

Yılın oyuncuları seçmek oldukça zor görünüyor. Zira bir çok futbol yıldızı listede bulunmakta. Özellikle alman milli futbol takımı ve real madrid den aday sayısı oldukça fazla. 

Uefanın internet sitesinde ki oylamada oldukça güzel tasarlanmış. En son oylamanızı yaptıktan sonra seçtiğiniz oyuncularının resimlerini afiş olarak bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

Aşağıdaki resimde de benim oylamam sonucu oluşturduğum uefa yılın takımına aday oyuncular bulunmakta.

uefa yılın 11
uefa yılın takımı

Uefa yılın takımı 11'i

Herkesin aksine kalede manuel neuer yerine courtois i seçtim. Nedense courtois daha ağır bastı. defans bloğunu ramos , alaba,kompany ve boateng ile oluşturdum. Orta saha ise şüphesiz gördüğüm iki isim yaya toure ve pogba yı oyladım. orta sahanın kalanını James rodriguez ve son olarak da biraz da duygusal yanım ağır basaraktan Arda turan la oluşturdum. Forvet oyuncuları ise Costa ve Ronaldo

Lisetede Messi , bale gibi bir çok yıldız daha bulunmakta. Sizde oylamanızı yapabilir ve sevdiğiniz oyunculara destek verebilirisiniz.

Oylamaya katılmak ve uefa yılın takımının oyuncularını seçmek için uefa yılın takımı oylama adresine tıklayınız. Get starred now butonuna tıklayın ve oylamaya başlayabilirsiniz. Kayıt olmak için Facebook Adresinizle giriş yapabilirsiniz.

Sizde Uefa Yılın 11'i Adaylarınız yorum bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz. Adaylarınızı Görelim.


Etiketler: , , , , ,

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşkür ederim

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa