29 Kasım 2014 Cumartesi

360 TV Logosunu Değiştirdi! İşte 360 TV'nin Yeni Logosu!

360tv_yeni_logo
360, 1 Aralık Pazartesi’den itibaren yeni logosu, yeni programları ve yeni ekran yüzleriyle izleyicilerin karşısında olacak.

Büyük değişim başlıyor!

Bir yıldır yeniden yapılanma sürecinde olan 360 geçen bu süre zarfında kadrosunu yeniledi, yeni binasına taşındı ve yeni hedeflerini belirledi. Yoğun bir çalışma temposunun ardından yepyeni bir ekranla izleyicilerinin karşısına çıkmak için tüm hazırlıklarını tamamladı.
 
360 yeni formatıyla televizyon izleme alışkanlığınızı değiştirecek.
 
Film kuşakları, yabancı dizileri, belgeselleri, ülkesinin tarihi ve sosyal gerçekliğiyle barışık, onu daha fazla anlamaya ve anlatmaya çalışan kültür-sanat programları, değişen ve gelişen Anadolu'yu çok daha yakından izleyip ekrana taşıyan yapımları, Türkiye'nin siyasal gerçeklerini dünyadan ve çağın dilinden kopmayan bir anlayışla aktaran haber-tartışma programları Türkiye’nin yeni televizyonu 360’ta olacak.
 
360 yenilenen formatıyla bilgiyi didaktik olmadan paylaşacak. İzleyicinin bilgiye ulaşma ihtiyacı ile televizyonun seyir keyfi 360’ta buluşacak.
 
İşte yenilenen, hayata dokunan 360 ekranında yer alacak isimler; Oylum Talu, Metin Şentürk, Özgür Şef, Serhat Ulueren, Selin Canik, Melis Aygen, Sunay Akın, Umur Birand, Vatan Şaşmaz, Cengiz Özdemir, Gökmen Özdenak, Ziya Şengül, Ali Gültiken, Arzu Kılıç, Yeliz Güler, Hakan Ural, Oğuz Altay, Figen Civan, Tolga Becer, Selvinaz Fettahoğlu, Helin Aslan, Lokman Dağ, Kerem Seven, Uyanış Tuğtaş Bayar, Reyhan Baysan,  Cemil Ertem, Mehmet Ayan, İlker Duralı, Cüneyt Kaşeler, Ilgaz Çınar, Yıldız Yakar, Yasin Dallı, Kaan Kuştutan, Aytun Çelebi, Kaan Kayar, Erhan Acar, Mehmet Uçum, Markar Esayan, Cem Küçük, Oral Çalışlar, Osman Can, Mahmut Övür, İlhami Işık, Cemil Koçak, Hakan Erdem.
 
Gelecekteki yoluna yeni fikirler, hamleler ve katılımlar ile güçlenerek devam edecek olan 360, 1 Aralık Pazartesi itibariyle yeni logosu, yeni programları ve yeni ekran yüzleri ile izleyicisiyle buluşuyor.


360 TV Eski Logo

360tv_eski_logo

360 TV Yeni Logo

360tv_yeni_logo

Etiketler: ,

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşkür ederim

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa