27 Kasım 2014 Perşembe

Blogunuzun Adsense Gelirini Artırma Yöntemleri

Bir blog kurup belli bir süre emek verip yazıp , çizip, belli bir kitleye ulaşılması vs pek çok çaba, sabır ve zaman gerektirir. Blog yazarları bloglarının popülaritesinden faydalanıp bloglarında reklam yayınlamaktalar. Günümüzde birçok Blogger iyi gelir kazanmak için bir blog oluşturma çabası içinde. En azından bir kazanç sağlamak çabası içinde desek daha iyi olur. Buna çöp siteler dahil değildir.  Ayrıca bahsettiğimiz o sitelerin Google servisleri tarafından cezalandırılacağını da unutmamak gerekir. O yüzden yazıya tam olarak başlamadan önce Hırs ve Blog üzerinden para kazanma tutkunuz yükseklerde olmasın. Aksi takdirde gerçke bir blog yazarı olmaktan çıkıp nasıl daha fazla blogum ile para kazanabilirim düşüncesine girebilirsiniz. Bu da sizi farklı alanlara yöneltir. Bu yazımda size Google Adsense gelirimizi nasıl arttırırız onu anlatmaya çalışacağım.





Blogunuzun Adsense Gelirlerini Artırma yöntemleri

1. Benzersiz İçerik.

Bir blog için ana faktör ihtiyaç duyulan ilaç şüphesiz içeriktir. Kaliteli , yaratıcı ve özgün içerikler dolaylı olarak blogunuzun adsense gelirlerini artırmaya neden olur. Özgün ve yaratıcı içerikleriniz sayesinde kullanıcıların dikkatini çekebilir ve sitenize ziyaretçileri çekebilirsiniz. Ne kadar çok ziyaretçi çekerseniz adsense geliriniz de o derece fazla olur. Bu nedenle benzersiz , kaliteli ve özgün içerikler kullanmak hem siteniz hem arama motorları hemde adsense gelirlerinizi önemli derecede artıracaktır.

2. Başka bloglarla Banner Değişimi yapmak.


Bloglarınızda Banner bölümleri oluşturun. Oluşturduğunuz bu banner bölümlerine takip ettiğiniz ya da anlaştığınız sitelerin bannerlarını ekleyebilirsiniz. Aynı şekilde kaliteli ve özgün bir blog olmuş ve belirli bir ziyaretçi sayısınıda ulaşmış iseniz sizde diğer sitelere banner reklam verebilirsiniz. Bu sayede sosyal ağlar ve arama motorlarından farkılı bir trafik kaynağı olarak bu bannerlardan yararlanırsınız.

3. Sosyal Ağları Aktif olarak Kullanın.


Sosyal ağlarda (facebook,twitter,pinterest varın siz sayın geri kalan sosyal siteleri) blogunuzun sayfasını oluşturun. Blog yazılarınızı bu sosyal ağlardaki sayfalarınızda da paylaşın ve sosyal ağ sayfanızı aktif olarak kullanın. Blogunuzun ana içerikleri hakkında sosyal ağlarda paylaşımlar yapın. İnternet kullanıcılarının sosyal ağlarda dikkatlerini önce sayfanıza daha sonrada blogunuza çekin. Bu sayede adsense gelirlerinizde ve trafiğinizde artış olacaktır.

Kısaca Bloglarınızın Adsense gelirlerini artırmak için ipuçları vermeye çalıştım. Sizlerinde paylaşmak istediğiniz gelir artırma yöntemleri ipuçlarını yorum bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz. Adsense kazanç artırma Yöntemlerinizi bizlerle paylaşın.

Etiketler: , , , , , ,

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşkür ederim

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa