22 Kasım 2014 Cumartesi

En İyi 5 Android Kamera Uygulaması


1.Cymera Android Kamera Uygulaması

cymera
cymera android apk
En iyi 5 android kamera uygulamasında İlk tanıtacağım kamera uygulaması Cymera . Cymera filtreleri ve sınırlarıyla oldukça kullanışlı bir kamera uygulaması. Büyük gözler, gülümseme, İnce yüz , 800 üzeri çıkartmalar, çizgi roman, duygular ve çok daha fazlası gibi şaşırtıcı derecede Güzelleştirici modları bulunmakta. Google Play Store'da ücretsiz. İndirmek için Cymera Android Kamera uygulamasına Tıklayınız indiriniz.

2. HDR Camera + Android Uygulaması

hdr camera
hdr camera
İkinci tanıtacağım Android kamera uygulaması ise HDR + Camera. Bu kamera uygulaması ile tek bir dokunuşla HDR çekimleri alabilirsiniz, ayrıca uygulama tam çözünürlüğü desteklemekte. Daha ayrıntılı bilgi için google play adresinden uygulama hakkında bilgi alabilirsiniz. Bu kamera uygulamasının tek bir dezavantajı bulunmakta. O da ücretli olması. 2.09 Tl ücretle HDR Camera + uygulamasına sahip olmak istiyorsanız İndir linkine Tıklayınız.

3. Camera FV-5 Android Uygulaması

Camera Fv 5 uygulaması
Camera Fv 5
Camera FV-5 Android kamera uygulaması bu uygulamalar içindeki en profesyonel android kamera uygulamalarından bir tanesidir. Pozlama telafisi, ISO, poz ölçümleme modu, odak modu, beyaz dengesi ve program modu ayarlayabilirsiniz. program için söylenecek tek söz  var od da  hayal gücünüz ve yaratıcılığınız . Kamera FV-5 uygulaması da Hdr camera + uygulaması gibi ücretli bir android uygulamasıdır. 8.98 Tl ücret ödeyerek bu uygulamaya sahip olabilirsiniz. İndirmek için Tıklayınız.

4. Snap Kamera HDR Android Apk Uygulaması

snap kamera android
snap kamera android
Snap Kamera Hdr uygulamasında basit, güçlü bir kullanıcı arayüzü var. Kullanacağınız en iyi android kamera uygulaması bu olabilir. Google play üzerinden uygulamaya bakarakda verilen puanı ve yorumlara göre değerlendirme de yapabilirsiniz. Uygulamanın Ücretli ve ücretsiz versiyonları bulunmakta.  Resim ve Video Boyutu ,Sahne modu,Zamanlayıcı gecikme,Patlama Modu ayarları,Time Lapse, Fotoğraf ve Video Odak Modu, JPEG Kalitesi, Efektler vb gibi birçok özelliği barındıran bir android uygulaması. Uygulamayı İndirmek İçin Tıklayınız.

5.Camera ZOOM FX Android Uygulaması

5.Camera ZOOM FX
Camera ZOOM FX
En iyi 5 android kamera uygulaması yazımızın sonuncusu Camera zoom fx. Bu uygulama ile Saniyede 20 kare çekim yapabilirsiniz ki bu özellik çoğu uygulamadan ayıran bir özelliktir. Google play üzerinde ki en güçlü android kamera uygulamalarından bir tanesidir. Uygulama Play store üzerinden indirilebilir. Ücretsizdir. Camera zoom fx uygulamasını mobil cihazlarınıza yüklemek isterseniz Tıklayınız.

Söz Sizde 

Kullanmış olduğunuz android kamera uygulamalarını bizimle yorum bölümünden paylaşabilirsiniz. Beğendiğiniz uygulamaları bize yazın.

Etiketler: , , , , , , , ,

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşkür ederim

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa