3 Mart 2015 Salı

HTC One M9 bu ay Türkiye'de satışa çıkıyor

HTC’nin Barselona’da resmen duyurduğu çiçeği burnunda akıllı telefonu One M9 31 Mart tarihinde Vodafone tarafından satışa çıkarılacak. Vodafone Çok Satanlar Masası’nda yerini alacak üst düzey akıllı telefonun fiyat bilgisi henüz açıklanmadı. One M8’in geçtiğimiz yıl ülkemize 2.400-2.500 lira bandından giriş yaptığını hatırlatalım.
HTC’nin son iki nesildir tercih ettiği yekpare alüminyum kasanın devem ettirildiği One M9’un M8’e göre en gelişmiş özellikleri kuşkusuz kamerası ve işlemci birimi oldu. RAM miktarının 3GB’ye yükseltildiği akıllı telefonda 5-inç büyüklüğünde Full HD çözünürlüklü Super LCD3 ekran kullanılıyor.
64-bit sekiz çekirdekli Snapdragon 810 işlemcisiyle mobil dünyasının en güçlü çözümlerinden biri olmaya hazırlanan telefonda Toshiba üretimi 4K video kaydı gerçekleştiren 20MP arka kamera ve 4MP Ultrapiksel ön kamera yer alıyor.
                                                   
Dolby BoomSound hoparlörler, 32GB depolama, 128GB’ye kadar microSD kart desteği, Android 5.0 ve Sense 7.0 One M9’da öne çıkan diğer özellikler. One M9’un yine mart sonunda ya da nisan başında diğer operatörler ile pek çok perakendecide listelenmesi bekleniyor. 

Etiketler: , ,

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşkür ederim

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa