16 Kasım 2014 Pazar

İspanya - Almanya Hazırlık Maçı Hangi Kanalda? 18 Kasım 2014 Salı

ispanya_almanya_hazirlik_maci
2010 Yılında Dünya Kupası’nı müzesine götüren İspanya hazırlık maçında son Dünya Şampiyonu Almanya’yı konuk ediyor. Salı günü oynanacak bu dev mücadeleyi hangi kanal ekranlara getirecek?

2016 Avrupa Şampiyonası elemelerinde C grubunda mücadele eden İspanya 2014 yılında oynayacağı son karşılaşmada bir başka dünya devi Almanya ile karşı karşıya gelecek. Almanya’nın Dünya Kupası’nı kazandığı turnuvadaki kötü performansın izlerini silmek isteyen İspanya'da, teknik direktör Vicente del Boqsue'nin son aday kadrosunda sürprizler var.

Sezon başından beri Napoli'de olağanüstü bir performans sergileyen Jose Maria Callejon kariyerinde ilk kez A Milli takım aday kadrosuna çağrıldı. 27 yaşındaki forvet oyuncusu, bu sezon 16 resmi maçta forma giyerken, 8 gol atıp 2 de asist yaptı.

İspanya kadrosunda ayrıca Casillas, Ramos, Pique, Isco, Fabregas, Koke, Pedro ve Morata gibi önemli isimler bulunuyor

Löw’ün çalıştırdığı ve  2016 Avrupa Şampiyonası D grubuna iyi bir başlangıç yapamayan Panzerlerin kadrosunda sürpriz yok.  Almanya’nın kadrosunda Nuer, Boateng, Höwedes, Khedira, Kroos, Müller, Reus, Podolski, Schürrle ve  Götze gibi dünya yıldızları var. Mesut Özil ise sakatlağı nedeniyle kadroda yer almazken, Löw sakatlıktan kurtulan İlkay’ı kadroya davet etmedi.

İki dünya devi arasında nefes kesecek mücadele 18 Kasım 2014 Salı akşamı saat 21:45'ten itibaren Kanalturk'ten canlı olarak yayınlanacak.

Kanalturk

Etiketler: , ,

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşkür ederim

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa