23 Mayıs 2013 Perşembe

Galaxy Mini 2.3.6 NİSAN ROM - S5570CPWLL1

Cihazımızın yeni romu uzun bir aradan sonra bizlere tekrardan merhaba dedi. Aslında bir önceki romla arasını o kadar uzun tuttular ki yeni rom gelmeyeceğini düşünmeye başlamıştım ancak yüzümü kara çıkartan Samsung yeni bir güncelleme ile bizlere merhaba dedi. Her rom konusunda olduğu gibi bu konumuzda da bütün inceliklere değinerek özelliklerini ve yeniliklerini anlatacağım. 2013 NİSAN romu oldukça sade bir rom olarak karşıma çıktı diğer romlarda gelen gereksiz uygulamalara yer verilmemiştir bu durum beni oldukça mutlu etti açıkçası çünkü ne kadar sade bir rom olursa o kadar stabil olacaktır. Sitedeki ROOT ve CLOCKWORKMOD işlemleri sorunsuz çalışmaktadır. Romu bu sabah yükledim testlerime göre hem benchmark hemde stabillik yönünden eski romlara göre daha iyidir. S5570CPWLL1 derlemesine sahip olan romumuzun çıkış tarihi 20 MAYIS 2013'tür. En güncel sürüm her zaman en iyi sürümdür. Kullanmanızı tavsiye derim. Cihazdaki swype klavye sürümümüz güncellenmiştir. Ana bant sürümü S5570XWT9'dur. Maalesef telefonumuz Galaxy Mini için Android 4.x.x üzerinden herhangi bir güncelleme almayacağını daha öncede pek çok kez belirttim 2.3.x serisi üzerinden devam edeceğiz.
CİHAZ KERNELİ DEĞİŞTİRİLMEMİŞTİR 14 KASIM 2012'dır.

NOT 1 : Daha önceki romunuza root, overclock ve clockwork mod kurmuş iseniz kalkmış olacaktır.
NOT 2 : Daha öncede bahsettiğim gibi yeni romlarda kurulduktan sonra cihazınız eski halindedir ayarlar kısmından telefon hakkında bölümüne bakarsanız güncellendiğini görürsünüz. Fakat sürüm ile cihazın tam olarak uyum sağlaması için Ayarlar - Gizlilik - Fabrika Ayarlarına Sıfırla yapmanızı öneririm.
Sitedeki Root-Clockwork MOD işlemleri romda çalışmaktadır.
Galaxy Mini Root Yapma
Galaxy Mini Clockwork MOD Kurulumu

GOOGLE PLAY STORE sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır.
S5570CPWLL1 Galaxy Mini 2.3.6 NİSAN Romu
İçerisinden TEK DOSYA çıkmaktadır.

Dosya adı S5570XWKTZ_S5570XWKT9_S5570CPWLL1_HOME.tar.md5
Kurulumu İçin ;
Galaxy Mini Stock Rom Kurulumu
Kurulduktan sonraki resim (telefon hakkında)
Kurulduktan sonra açılışta kurulum sihirbazı beklenmedik biçimde durdu hatası alıyorsanız cihazı recorvery modda (HOME+POWERaçıp karşımıza çıkan recorvery ekranında wipe data/factory reset kısmına girip YES--DELETE ALL USER yapın ve reboot system now ile cihazımızı yeniden başlatalım sorun çözülmüştür.
Kurulduktan sonra dili yabancı ise. Türkçe dil seçeneği mevcuttur menüden ayar işaretine basın orada klavye tuşu göreceksiniz üzerinde 'A' olan onada basın zaten göreceksiniz son girdiğiniz kısımda en üste dil seçeneğini oradan TÜRKÇE'ye geçebilirsiniz.

Etiketler: ,

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşkür ederim

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa