8 Haziran 2013 Cumartesi

TubeMate APK - Android Youtube Video İndirme

Youtube hayatımızın önemli bir yerinde her ne kadar bilgisayarlarımızdan izleyip indirebiliyor olsak da aynı şeyleri android telefonumuz ile de yapmak büyük bir lüks ve rahatlık getirebilir sizlere çoğu android telefon üzerinden rahatlıkla Youtube videolarını izleyebiliyoruz ancak telefonumuza kaydetmek önemli bir sorun teşkil ediyor bunu düşünen yapımcılar sizleri bu büyük sıkıntıdan kurtarmak ortaya TubeMate uygulamasını çıkardılar oldukça profesyonel bir uygulama olan TubeMate Youtube videolarını sorunsuz bir şekilde istediğiniz dosya formatın da indirebilmenizi sağlıyor. Kullanımı oldukça basittir TubeMate'yi açın otomatik olarak Youtube önünüze gelecektir videonuzu seçin alt kısımda indirme işareti gelecektir ona dokunun istediğiniz formatı seçin ve indirin. İndirme işlemlerinizi yarıda kesilirse kaldığı yerden devam edebilir merak etmeyin. Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store'dan kaldırılmıştır.
Özellikleri
  • Videoları android telefonlarda çalışacak ses biçimi (mp3 olmasına rağmen sadece android ve akıllı telefonlarda çalışmaktadır.)
  • İndireceğimiz videonun çözünürlüğünü seçebiliyoruz.
  • HD videolar indirebiliyoruz.
  • İndirme mantığı dosya indirme programları gibi çalıştığı için farklı farklı kollardan indirme yaparak daha hızlı bir download keyfi veriyor.
  • Kendi kendine güncelleme yapabiliyor olması (öneririm her versiyonda dahada gelişiyor.)
Uygulamadan Görüntüler
 
 
TubeMate APK - Android Youtube Video İndirme
Kurulumu
TubeMate APK - Android Youtube Video İndirme dosyamızı indirip kuralım ve uygulamamız açalım.

Etiketler:

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşkür ederim

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa