27 Temmuz 2012 Cuma

2012 / 2013 Sezonu Fenerbahçe Formaları

2012 2013 sezonu fenerbahce formalari
Fenerbahçe'nin yeni sezonda giyeceği formalar tanıtıldı.

Fenerbahçe bu yıl klasik çubuklu formanın yanında gölge kanarya ve arma forma giyecek.

İşte detaylar...

2013 Efsane Çubuklu Forma

Efsane çubuklu forma geleneği olduğu gibi tasarım detayında üç temel unsuru içerisinde barındırıyor: Fenerbahçe Spor Kulübü’ nün şanlı tarihi, sporcuları ve taraftarının gücü.

Arka plandan gelen retro mavi renkteki minik kanarya desenleri, en önde Fenerbahçe Spor Kulübü’nün lacivert rengini 3 boyutlu bir efektle oluşturuyor.

Bütün bu detaylar bir araya geldiğinde Fenerbahçe Spor Kulübü’ nün logosu ön plana çıkıyor. Herkesi etrafında toplayan, tüm Fenerbahçelilerin göğsünde gururla taşıdığı bu Büyük Arma, ışığıyla Tüm Türkiye’yi aydınlatarak, Fenerbahçe’nin tüm Türkiye’nin Spor Kulübü olduğunun altını çiziyor.

Bu sezon tam ortadaki çubuğun her iki yanına ince çizgiler eklenerek, Efsane Çubuklunun sağlam duruşu, güven ve dayanıklılığın da vurgusu yapılıyor.

2013 Gölge Kanarya Forma

2012 / 2013 sezonu için özel olarak tasarlanan Gölge Kanarya forma antrasit ve planet mavi renklerin kombinasyonundan oluşuyor ve çubuk desenini baz alıyor.

Daha önce hiç kullanılmamış, sadece Fenebahçe’ye özgü eşsiz tasarım detayı ise formanın göğüs kısmında yer alan ve yakından bakıldığında daha net görülebilen "GÖLGE KANARYA" figürü.

"GölgeKanarya", görkemli görüntüsüyle, Fenerbahçe’nin ve onun temsil ettiği her kavramın bekçisi, koruyucusu, aynı zamanda gizli gücü. Her zaman orada ve gerektiğinde öne çıkmaya hazır. Onun bu "güçlü" etkisi, derinliklerde bile kendini rahatça hissettiriyor.

2013 Arma Forma

2012 - 2013 sezonunun arma forması, lacivert-beyaz zemini ve ortadan geçen sarı çizgisiyle, Fenerbahçe logosu içerisinde yeralan renkleri formaya yansıtıyor, Fenerbahçe Spor Kulübü’nün asaletinin, kudretinin ve bu kulübe duyulan gıptanın simgesi haline geliyor.

Arma forma, tasarımında barındırdığı farklı renkler ve bu renklerin uygulandığı farklı kumaşlarla, Fenerbahçe camiasının ayrıcalığını da ifade etmeyi amaçlıyor.

Göğüste, lacivert zemin üzerinde yer alan Fenerbahçe logosu ile birlikte, "Fenerbahçeli olma"nın verdiği güç ve asalet vurgulanıyor.

Yeni sezon Fenerbahçe formaları ve taraftar ürünleri, Fenerium Mağazaları ve adidas satış noktalarında 28 Temmuz Cumartesi gününden itibaren satın alınabilecek. Futbol takımının giydiği orijinal maç formaları 99 TL, taraftar formaları ise 60 TL’ den satışa sunulacak.

2012 / 2013 Sezonu Fenerbahçe Çubuklu Forma 
2012 2013 sezonu fenerbahce cubuklu forma
2012 / 2013 Sezonu Fenerbahçe Gölge Kanarya Forma
2012 2013 sezonu fenerbahce golge kanarya forma
 2012 / 2013 Sezonu Fenerbahçe Arma Forma 
2012 2013 sezonu fenerbahce arma forma

Etiketler: ,

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşkür ederim

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa