16 Şubat 2014 Pazar

Blogger Responsive Temalar

Responsive temalar çıktıktan sonra klasik blogger temalarını kullanmak zor geliyor insana. Responsive temaların çıkması blogger temaları için oldukça önemli bir olay. Responsive kelime anlamı olarak duyarlı , hassas anlamına gelmektedir. Oldukça hoş ve adeta bir wordpress teması andıran bu blogger responsive temaları sizlerle paylaşacağım. Daha önceden paylaşmış olduğum En iyi 10 Blogger Blog teması ve ücretsiz blogger temaları adlı konulara da bir göz atmanızı tavsiye ederim. 

İlk temamız gurme responsive blogger teması. Slider üst menü özelliği ve bir çok daha özelliğe sahip bu tema , yemek blogu yazan blogger kullanıcıları için ideal bir tema. Temayı çok anlatmaya gerek duymuyorum aslında ekran görüntüsü kısmından test ederek daha detaylı bir bilgi edinebilirsiniz.

YEMEK BLOGU BLOGGER TEMASI

gurme blogger teması indir
gurme blogger teması


İkinci responsive temamız ise sensational blogger teması. Bu Tema son zamanlar da bloglar da oldukça kullanılmakta. Hoş , sade bir görünüme sahip bu temayı kişisel blog tutmak isteyen blog yazarları için oldukça kullanışlı bir blog teması. Ne yalan söyleyeyim bir ara bende bu temayı kullanmayı düşündüm ama daha sonra vazgeçtim. 

SENSATİONAL BLOGGER TEMA

responsive blogger temalar
sensotianal blogger teması




Üçüncü blogger temamız ise Folder responsive blogger tema. Tema'nın web ortamında nasıl göründüğünü merak ediyorsanız ekran görüntüsü butonuna tıklayarak test edebilirsiniz.

FOLDER BLOGGER TEMA

blogger tema
folder blogger tema


Dördünücü tanıtmak istediğim blogger temamız ise corporate responsive blogger tema. Tema'nın nasıl göründüğünü merak ediyorsanız ekran görüntüsü butonuna tıklayarak test edebilirsiniz. Dilerseniz de indir butonu ile indirebilirsiniz.

CORPARATE BLOGGER TEMA

blogger tema
corporate blogger tema


Beşinci ve son olarak bu blogger temamız ise  responsive blogger tema. Tema'nın web ortamında nasıl göründüğünü merak ediyorsanız ekran görüntüsü butonuna tıklayarak test edebilirsiniz.

RESPONSİVE BLOGGER TEMA

blogger tema
responsive blogger tema




Etiketler: , ,

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşkür ederim

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa