14 Şubat 2014 Cuma

Yeni Twitter arayüzünü değiştirmenin kolay yolu


Bildiğiniz üzre Twitter arayüzünde önemli yenilikler yaptı, fakat yeni arayüz ben de dahil birçok kullanıcı tarafından beğenilmedi. Güçlü ve kullanışlı olmasına karşın interneti yavaş veya bilgisayarı güçlü olmayan kullanıcılar için tam bir sorun haline geldi. Peki bu sorunu nasıl düzeltebiliriz, birçok site anlaşılmaz...
yöntemler geliştirdi. Uzun işlemler ve sinir bozucu yazıları okuma çabası yüzünden kullanıcılar bu zahmete girmek yerine eski temanın eziyetini çekemeye devam ettiler. Bende buna karşın sizlere basit ve kullanışlı bir yöntem buldum. Ancak bunun için tarayıcınızın Chrome(Yandex, Torch gibi Chromium tabanlı tüm tarayıcılar olur), Firefox veya Opera olması gerekli.

Peki nasıl yapacaksınız?
-Öncelikle tarayıcınız için Stylish eklentisi yükleyin. (Aşağıdaki adresleri kullanarak yükleyebilirsiniz.)
Opera kullanıcıları Chrome eklentilerini kullanabilmek için Buraya tıklayarak Chrome Extension eklentisini yüklemeli.

-Daha sonra Twitter veya görünümünü değiştirmek istediğiniz siteyi açın.
-Ardından sağ üst köşede yer alan Stylish simgesine tıklayın ve "Bu site için başka stiller bulun" seçeneğine tıklayın. Yeni bir sekme açılacak ve size tema önerileri sunulacak. Bunlar arasından dilediğiniz temayı Twitter'a uygulayarak görünümü değiştirebilirsiniz. Ben hafif olması açısından aşağıdaki adreste yer alan Simple Twitter temasını öneriyorum. Twitter'ı çok hızlı hale getiriyor.

Stylish eklentisini Twitter dışındaki sitelerde de kullanabilir, Facebook rengini değiştirebilirsiniz.

Son güncelleme: 14.02.2014

Etiketler:

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşkür ederim

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa