21 Şubat 2014 Cuma

Discovery İçin Buff Ekran Koruyucu



Merhaba sevgili okurlar blog ile bayağıdır ilgilenemiyordum umarım kızmamışsınızdır.İnternette dolaşırken tesadüfen Çin alışveriş sitelerinden birinde Buff marka ekran jelatini gördüm.Öncelikle belirtmek isterim bu ekran jelatini diğer jelatinler gibi naylon değil.Özel yapım ve bıçak, anahtar gibi şeylerden oluşabilecek çizilmelere karşı dayanıklı.Ayrıca kendisinin darbe emici özelliği de mevcut.

Buff jelatinlerin en büyük özelliği yapıştırırken altında hava kabarcığı kalsa bile o kabarcıklar zamanla kendiliğinden yok oluyor.

Ürünü PayPal ile Çin'den ücretsiz kargo ile sipariş veriyorsunuz ve PTT kargo ayağınıza kadar getiriyor.Sipariş verirken 1-2 dolar daha fazla verip mutlaka kargo takip kodu (tracking number) alınız.Yoksa kargonuz kaybolabilir.Sipariş verdikten sonra kargoya verilmesi 2-3 günü bulabilir telaş etmeyin.Kargoya verildiği zaman bilgilendirme e-postası atıyorlar.Takip kodunuz olursa kargonuzun durumunu PTT'nin resmi sitesinden görebilirsiniz.Ekran koruyucunun fiyatı 2,92 dolar.Ben bu yazıyı yazarken ki kura göre 6,43 lira yapıyor.Hadi takip koduyla birlikte 10 lira olsun diyelim.Her türlü sokaktaki telefoncuların yapıştırdığı ekran jelatinlerinden bin kat daha iyi.O telefoncularda 10 lira alıyor dandik ekran koruyuculara.

Ekran koruyucu satın alma linki : http://www.eforchina.com/product/default!view.do?id=200461
Blogun eforchina.com ile hiç bir alakası yoktur.Bu yazı sadece tavsiye niteleğinde yazılmıştır.Hem elin Çinliyse benim ne işim olur ki ? Değil mi ama ? : )


Buyrun ürünün kalitesi gösteren bir video.Ekranına Buff çekilmiş iPad üstünde çekiçle ceviz kırmak.

Etiketler: , , , ,

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşkür ederim

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa