21 Şubat 2014 Cuma

Norvec'liler Ne kadar İnsancıl

Norvec soğukta üşüyen kücük çocuk
Norvec kücük çocuk
Sosyal medya da son günlerde sıkça paylaşılan bir video dolaşmakta. Küçük bir çocuk soğuk altında titreyerek durmakta ve insanların çocuğa karşı verdikleri tepkilerin kamera'ya alındığı bir video. Aslında okuduklarıma göre bir reklam filmi imiş bu video. Hikayesine gelince de :  Suriye’de aşırı soğuklara dayanamayan çocuklara dikkat çekmek için Norveç te gizli kamera ile çekilen bu video, Norveç dışında, Danimarka ve İsveç gibi ülkelerde de son günlerde en çok paylaşılan , Dikkat çeken bir video oldu.
SOS Çocuk Esirgeme Kurumu, ’’Norveçliler ne kadar insancıl’’ ismi ile Suriye’de ki çocuklara para toplamak için gizli kamera ile bir reklam videosu çekmiş. Video’da 11 yaşında ki bir Norveçli çocuğun, ince giysilerle -5 derecede otobüs durağında soğuktan titreyerek beklemesi konu alınmış. 

Üşüyen çocuk'u gören Norveçlilerin ilginç tepkileri kameraya alınmış. Kimi sırtında ki kabanını çocuğa verirken, kimi eldivenini çocuğa vererek yardım etmeye çalışması.... Başkent Oslo'da çekilen video, sosyal medyada büyük ses getirdi.Suriye de zor şartlar altında yaşam gören çocuklar için böyle bir proje yapılmış. Güzel de olmuş .  O video : 




Etiketler: , ,

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşkür ederim

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa