25 Ocak 2013 Cuma

Futbol terörizmi Eden Hazard

Top toplayıcı yı tekmeleyen Eden hazard

eden hazard
Top toplayıcıyı tekmeleyen eden hazard

    Futbol dünyanın en popüler spor branşlarından desek yanlış olmaz sanırım.Futbol un çıkış noktası milattan önce 3000 li yıllara dayanıyor diyor wiki.Futbolu futbol yapan en önemli unsurlar da futbolcular ve seyircilerdir.
   Bugün yaşanan olay Swansea city - chelsea maçından. Hem de Futbolun beşiği denilen ülke ingiltere de yaşanıyor bu olay. Chelsea nin yıldız oyuncusu Eden hazard top toplayıcı çoçuğu tekmeliyor.Koskoca premier lig de oynuyorsun top toplayıcı çocuğu tekmelemek de ne demek? Hangi insanlığa sığar bu sorarım ? Futbol terörizmi diyorum çünkü eden hazardın yaptığı bu hareketin başka bir açıklaması olamaz sanırım.


eden hazard
İki resim arasındaki fark
     Yukarıdaki iki resim arasında belki çok fark görülüyor kişiler farklı , ortam farklı , vs . Ama yaşananlar arasında hiç bir fark yok aslında.Büyük futbolcu olabilirsin ama bir çocuğu tekmeleyecek kadar alçalmış olmamalıydın hazard.

Top toplayıcı çoçuğun suçu yok mu ?


     Peki top toplayıcı çocuğun hiç mi suçu yok?Elbette var.Topu saklaması zaman geçirmesi vs.Ama çocuğun bunu yapmış olması eden hazardın canavarlaşmasına kadar gidecek olmamalıydı.Sinirlerine hakim olabilmeliydi.Tribünlerde maçı seyredenlerin gözleri önünde o çocuğu tekmelemek hazardın insanlığını bitirdi.Belki ileride daha da büyük bir futbolcu olacak ama yaşanan bu olay hiç bir zaman unutulmayacak.







    Bir önceki yazım Günün kaybedenleri Yılmaz vural ve ben  adlı makalemde Yılmaz vural ve benim o gün içinki ortak noktamız hakkında bir yazı.

Etiketler: , , ,

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşkür ederim

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa