12 Şubat 2014 Çarşamba

Twitter tasarımı yeniden yenilendi


Bildiğiniz ve fark ettiğiniz üzere kısa zaman önce Twitter tasarımı yenilendi. Bu yenilikle ana yapı değiştirilmemiş, sadece üst bar ve ana sayfada kullanıcı profili bölümünün yeniliği ön planda olmuştu. Yeni bir yenilik neticesinde Twitter tasarımının tamamen olmasa da büyük oranda değişikliğe uğradığı görülüyor.


Yeni tasarım ile Twitter profillerinde yenilik yapılmış. Daha sade ve kullanışlı bir görünüm çizen yeni tasarım Google+ ve Facebook benzeri olması ile çok dikkat çekiyor ve birçok kişi tarafından olumlu, olumsuz şekilde eleştirildi. Kullanıcı profilinde Fotoğraflar ve Listeler adlı yeni kategoriler ise oldukça dikkatimi çekti. Yeni Twitter görünümünü çok başarılı buldum ancak şu anda profil sayfamda yer alan gönderilerin boyutları fazlası ile büyük. Yakın zamanda bunun da düzeleceğini düşünüyorum

Yeni Twitter profil sayfası için twitter.com/canersonmez94 adresini ziyaret edebilirsiniz. Bu arada hatırlatma yapayım, daha önce twitter.com/biltani olan kullanıcı adı twitter.com/canersonmez94 olarak yenilendi. Yeni kullanıcı adı tamamen bir isim değişikliği ve önemli bir yenilik içermiyor.

Son güncelleme: 12.02.2014

Etiketler:

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşkür ederim

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa