7 Şubat 2014 Cuma

Ücretsiz Blogger Temalar

Blogger  kullanıcıları için bu yazımda popüler olan blogger temalar 'ını tanıtmak istedim. Blog kullanıcıların bir konu hakkında blog tutmaya başladıktan sonra yapacakları ilk basamak , bloguna uygun bir blogger teması bulmak oluyor. Daha sonra'da arama motorlarında blogspot temaları , blogger temaları , en iyi blogger temaları diye aratmaya başlıyorlar. Önceden paylaşmış olduğum En iyi 10 Blogger Blog teması adlı konumdan aldığım olumlu değerlendirmeler üzerine bir tema konusu daha paylaşmak istedim.  Bu temalardan en güzel olanlarına bir göz atalım . 

İlk temamız boldy blogger teması. Bu temamız kişisel blog alanında yazmak isteyen blogger yazarları için güzel bir tema. Tema da üst slider menü'nün bulunması da temaya ayrı bir güzellik katmakta. Temanın ekran görüntüsü'nü aşağıdaki linkten test edebilir dilerseniz de indirebilirsiniz.

Boldy Blogger Tema
blogger tema indir
blogger tema


İkinci tanıtmak istediğim blogger temaeducation zone blogger teması. Bu temamızda oldukça kullanışlı ve güzel bir tema. Tema da bulunan Hazır adsense reklam yerleşim alanları , blog kullanıcıları için bir kolaylık sağlamakta ve reklamların blogda düzgün bir şekilde görünmesini , yerleşmesini mümkün kılmakta. Ayrıca gene slider menü ile de , Manşet haberleri göstermek ziyaretçiler için bir kolaylık sağlamakta. Menü ler de dropdown olarak sağlanmış durumda. Bu sayede etikete bağlı olarak menü kullanımınızı kolay bir şekilde ayarlayabilirsiniz.

EDUCATİON ZONE BLOGGER TEMA
blogger tema
blogger tema


Üçüncü tanıtmak istediğim temamız ise gallery blogger teması. Blogger temaları , wordpress temaları , joomla temaları veya fotoğraf paylaşımı gerçekleştirmek isteyen blog yazarları için oldukça kullanışlı ve uyumlu bir tema.

GALLERY STYLE BLOGGER TEMA

blogger tema
blogger tema


Dördüncü olarak ise geekiesm blogger teması. Bu tema içlerinde en çok beğendiğim blogger temalarından. Görünüm olarak hoş bir şekilde tasarlanmış , kişisel blog tutmak isteyen kullanıcılar için ideal bir tema. Temanın üst kısımında adsense için gerekli alanlar ayarlanmış ayrıca kayan yazı şeklinde son yazılar gösterilerek ziyaretçilere kolaylık sağlanmış. Blogger temasının en alt kısmında da , blogger iletişim formu oluşturulmuş ve temaya entegre edilmiş. Böylece blog kullanıcıları için bir kolaylık sağlanmış. Etiket lerde css bulutu  ile ayarlanmış olup oldukça güzel bir şekilde görünmekte.

                                                       GEEKİESM BLOGGER TEMA

blogger tema
blogger tema

Son tanıtacağım blogger teması ise modern blog blogger teması. Bu tema da beğendiğim bir diğer temalardan biri. Bu blogger temasında slider menü yerine üst kısımda parçalara bölünmüş resimler şeklinde ayarlanmış durumda. Kullanıcılar isterlerse menülerini bu kısımdan ayarlayabilirler. Temayı detaylı incelemek için ekran görüntüsü butonuna tıklayınız.

MODERN BLOG BLOGGER TEMA

blogger tema
blogger tema



Etiketler: , , , ,

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşkür ederim

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa