8 Mart 2014 Cumartesi

Dr.Web Anti-virus v9.0.0.1 LİSANSLI FULL APK


Değerli hocalarım daha öncede sitemizde paylaştığım kendimce Android platformu için en iyi anti-virüs uygulaması olarak gördüğüm uzun yıllar boyunca kalitesinden ödün vermeden güncellenen ve en geniş veritabanına sahip olan Dr.Web Anti-virus sonunda güncelledi ve v9.0.0.1 sürümüne ulaştı siteden aldığım istekler arasında da sıkça adını görüyordum hem isteklerin yerine gelmesi hemde telefonunuzun güvenliği açısından bugünkü paylaşımım da Dr.Web Anti-virus v9.0.0.1 FULL APK yani FULL LİSANSLI olarak sunuyorum bu sayede kullanım sıkıntısı çekmeden telefonunuzun güvenliğini sağlayabileceksiniz. Kısaca özelliklerinden bahsetmek istiyorum; telefonunuz için en kapsamlı korumayı sağlar, istenmeyen çağrı ve mesajları engeller, Dr.Web Anti-theft teknolojisi sayesinde cihazınız kaybolur veya çalınırsa Google Maps ile yer tespiti yapmanızı sağlar ve ayrıcı cihazınızın kurcalanmasını önlemek için kitleme vb. şeyleri yapmanızı sağlar, internette gezdiğiniz web siteleri kontrol eder zararlı içerik barından web sitelerde uyarı yapar. Veritabanı sürekli günceldir bu sayede yeni çıkan virüslere karşı gardınız hiç düşmez.. Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store'da 165.57'dir.

Uygulamamızdan Görüntüler


Dr.Web Anti-virus v9.0.0.1 LİSANSLI FULL APK
Kurulumu
Uygulamayı FULL yani lisanslı yapabilmek için kurulumu sırası ile uygulamanız gerekmektedir.
Öncelikle yukarıdaki Dr.Web Anti-virus v9.0.0.1 LİSANSLI FULL APK dosyamızı indirip rardan çıkaralım ve "com.drweb" adlı klasörü android/data içine atalım.
Dr.Web Anti-virus v9.0.0.1 FULL APK dosyamızı kuralım ve açalım.
Karşınıza bir uyarı gelecektir KABUL ET deyip geçin. Sonraki menüde Varolan Lisans anahtarını kullan deyin açılan kısımda Dosyadan kopyala deyin işlem tamamdır.
Lisansınız 19.05.2016'ya kadar aktiftir.

Etiketler:

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşkür ederim

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa