12 Mart 2014 Çarşamba

Flappy Bird Efsanesi Geri Dönüyor


Flappy Bird sosyal medyayı en çok sallayan oyunlar arasında yer alıyor. Özellikle teknoloji konulu paylaşım yapan bizler için oldukça fazla haber sundu. Geçen gün ise Flappy Bird üreticisi olan Dong Nguyen'den gelen açıklama Flappy Bird tutkunlarını yeniden heyecanlandırdı.

Açıklamada Dong Nguyen uygulamayı yeniden yayınlamayı düşündüğünü ifade etti. Ancak oyunun birebir aynı şekli ile sunulacağı konusunda hem benim, hemde diğer birçok kullanıcının şüphesi var. Zira oyunun kaldırılmasındaki en büyük sebep tasarımıydı.

Uygulamanın kaldırılmasının iki sebebi vardı. Bunlarda birincisi Nintendo tarafından geliştirilen Super Mario oyununa benzer tasarıma sahip olması. Zira Nintendo bu tasarım ile meşhur olan bu oyuna karşı tepkisini kısa sürede göstermiş ve Dong Nyugen'den oyunu kaldırmasını istemişti.

Oyunun yeni bir tasarım ile yayınlanma olasılı çok yüksek. Yada daha yeni bir oyun ile karşılaşabiliriz. Ancak oyun kaldırıldıktan sonra yayılan sahte Flappy Bird topluluğu sebebi ile eskisi kadar popüler olamayabilir. Zaten Android platformunda Clumsy Bird adlı Flappy Bird benzeri oyun zirvelerde yer alıyor ve 10 milyondan fazla indirilmeye sahip durumda.

Son güncelleme: 12.03.2014

Etiketler:

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşkür ederim

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa