2 Mart 2014 Pazar

Yeni HTC One (M8, One 2, One+) neden üç kameralı


Yeni HTC One büyük bombalar ile geliyor. Bu özellikler arasında en çok dikkat toplayan ise arka bölümde yer alan iki kamera. Zira toplamda 3 tane olan kamera sayısı akıllara, Evo 3D gibi 3D kamera özelliği olabileceğini düşündürse de aslında çok daha iyi bir sebep olduğu ortaya çıktı.
Gelen haberlere göre HTC, Yeni One modelindeki çift arka kamerayı daha iyi görüntüler yakalayabilmek için eklemiş. Zira iki kamera ile odaklama büyük oranda iyileştiriliyor. Ayrıca iki kameranın birlikte yakaladığı görüntüler işlenerek bilinenin çok daha üstünde çözünürlük ve grafik kalitesi sunuyor.

Bu özelliğin Galaxy S5 karşısındaki en güçlü özellik olacağı söyleniyor. Bakalım geçen yıl olduğu gibi bu yıl da en iyi akıllı telefon HTC One olabilecek mi? Yoksa bu ünvanını Galaxy S5, Xperia Z3 veya LG G2 modellerine mi kaptıracak. Merak konusu olduğu ortada. Kısaca yeni HTC One her ne kadar sızıntılarla büyük oranda görülse de beklenmedik bir şeyin geleceğini düşünüyorum ve 25 Mart'ı sabırsızlıkla bekliyorum.

Son güncelleme: 02.03.2014

Etiketler:

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşkür ederim

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa