1 Mayıs 2014 Perşembe

Günün Oyunu: Into the Dead

Zombilerden kaçmak hiç bu kadar zevkli olmamıştı. Eğlenceli ve bir o kadar da korkunç Into the Dead günün uygulaması olarak karşınızda.




Into the Dead uygulaması bir koşu oyunudur. Ancak diğer koşu oyunlarından farkı birşeyden kaçmak yerine onlara yakalanmadan onlara doğru ilerlemek. Yani zombilerin üzerine doğru koşacak ama onlara yaklaşmadan ilerleyeceksiniz.

Oyun nasıl oynanır?
Oyunu açtığınızda size nasıl oynamak istediğiniz sorulur. Ben sensör yani cihazı döndürerek oynamanızı öneriyorum. Daha sonra oyunu oynamaya başlayabilirsiniz. Oyunu oynadıkça para kazanacaksınız. Kazandığınız paralar ile köpek, silah ve daha fazla ek özelliği kullanabileceksiniz. Ayrıca marketi ziyaret ederek silah, köpek ve diğer araçların daha gelişmiş sürümlerini kullanabileceksiniz.

İpuçları
- Oyun sırasında zombiler kollarını size savuracaktır. Onlere çok dikkat edin. Zira size çarparsa dengenizi kaybetmenize neden olup başka bir zombiye yakalanmanıza sebep olabilir.
- Oyunu düşük cihazlarda oynayacaksanız ayarlardan grafik kalitesizi "low" yapın.
- Oyunda ilerlerken yerlerde parlak şeyler olacaktır onların üzerine geldiğiniz de size silah vb. aralar kazandıracaktır.

Oyunu oynayabileceğiniz sistemler
- Android
- iPhone
- iPad
- Windows Phone
- Windows 8 Touch
- Windows 8

Oyunu buraya tıklayarak indirebilirsiniz

Son güncelleme: 01.05.2014

Etiketler: ,

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşkür ederim

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa