17 Ağustos 2014 Pazar

2014 Yılının En İyi Kameralı Telefonu

En iyi Kamerela Telefon Testi

Yabancı bir site En iyi Kameralı Telefon Hangisi test yaptı ve bunu kendi sitesinde kullancılara açıkladı.3 farklı alanda 6 telefon yarıştı.Hepside kendi şirketlerinin amiral gemisi olan telefonlar bunlar:Samsung Galaxy s5,Apple Iphone 5s,Nokia Lumia 1020,Sony Xperia Z2,Oppo Find 7.Kamera özellikleri,gün ışığı performansı,düşük ışık performansı ve video çekim kaliteleri gibi alanlarda yarışan akıllı telefonlarda sonuç böyle.
Kamera Özellikleri:Kamera özellikleri ile hep dikkatimiz çeken Lumia serisi bu yarışta başarılı olması hiç şüphesiz doğal.41 MP PruView LED flaşlı,otomatik/manuel odaklanma ve Xenon teknolojisine sahip olan Lumia 1020 bu kategorinin galip oldu.Lumia 1020 en çok zorlayan ise Samsung Amiral gemisi Galaxy s5 oldu.
                                                                                  En iyi Kameralı Telefon Testi

Gün Işığı Performansı:Bu oylamada galip gelen taraf yine Windows işletim sistemli Lumia 1020.Yine ikincilikle yetinen ise Samsung Galaxy s5 oldu.
                                                             

En iyi Kameralı Telefon Testi
Düşük Işık Performansı:Xenon teknolojisine sahip olmanın avatajı ile bu testin galipi yine Lumia 1020.Açık ara önde olan Lumia kamera özelliyi ile rakiplerini tam anlamıyla eziyor.


En iyi Kameralı Telefon Testi
 Video Çekim Kalitesi:Galaxy s5 burda kontrolleri eline alarak Lumia 1020 dur diyor.İSOCELL özellikli kameraya sahip olan Galaxy s5 4k video kayıt etme özelliyi ile üstünlüyü kendi eline geçiriyor.Bu sefer ise ikincilikle yetinen taraf Nokia Lumia 1020 oluyor.                                                                        
teknoloji
2014 Yılının En İyi Akıllı Telefonları ilginizi çeke bilir.

Etiketler: , ,

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşkür ederim

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa