18 Ağustos 2014 Pazartesi

Asus GeForce GTX 750 Ekran kartı inceleme


Asus GeForce GTX 750 Ekran kartı



Asus GeForce GTX 750

Asus GeForce GTX 750 inceleme
ASUS GeForce® GTX 750 ile yüksek performanslı grafikler

1137 MHz motor hızı ile daha iyi performans ve üstün oyun deneyimi.

Toza dayanıklı fan, toz ve diğer parçacıklara dayanıklılığı sayesinde %25 daha uzun ekran kartı ömrü sunar.

Güç iletimi bileşenlerinde yer alan birinci sınıf alaşımlar, referans modele kıyasla %15 daha hızlı ve 2,5 kat daha uzun süre çalışan kartların ısısını etkin biçimde dağıtır.

GPU Tweak hızı, voltajı, fan performansını ve çok daha fazlasını sezgisel arayüzü ile kolayca ayarlayabilmenizi sağlıyor.

GPU Tweak Streaming Ekrandaki görüntüleri gerçek zamanlı olarak paylaşın; böylece diğerleri oynadığınız oyunları canlı olarak izleyebilirler.

Hızlı ve serin GPU
ASUS'un dudak uçuklatan yeni ekran kartı GTX 750, 3D olağanüstü oyun performansı ve inanılmaz fiyatı ile hayret uyandırıyor! Güçlü GeForce® GTX 750 grafik işlemci ile donatılan GTX 750, hız aşırtma ile referans tasarıma kıyasla 39 MHz daha hızlı performans sergiliyor; daha akıcı, daha hızlı ve çok daha ayrıntılı bir oyun deneyimi yaşatıyor. Süper hızlı performansa sahip olan GTX 750, bazı oyunları referans alınan kartlara kıyasla %21 daha hızlı çalıştırıyor! *GTX 750, sadece ASUS'ta bulabileceğiniz bazı akıllı teknolojilere sahip. Kartı, kullanım ömrünü %25 uzatması için toza dayanıklı fan ve üstün kararlılık sağlaması için ASUS'a özgü Super Alloy Power bileşenlerle donatılmış. GTX 750 ayrıca kullanımı kolay ayarlama aracı GPU Tweak yazılımına da sahip. Bu araç ile kartın performansından sonuna kadar yararlanabilir ve ekrandaki görüntüleri Internet üzerinden gerçek zamanlı olarak yayınlayabilirsiniz.

Toza Dayanıklı Fan
%25 daha uzun ekran kartı ömrü
Benzersiz fan tasarımı ısıyı etkin biçimde dağıtırken yüksek toz ve zerrecik dayanıklılığı sayesinde ekran kartının ömrünü %25 uzatır.

Super Alloy Power
Üstün soğutma ve dayanıklılık
Özel olarak formüle edilmiş alaşımlara sahip bileşenler, güç kaybını azaltarak daha fazla dayanıklılık sağlar, daha soğuk çalışma ile performansı arttırır. Beton çekirdek bobinler, tam yük altında oluşan vızıldama sesini ortadan kaldırırken, kapasitörler 50.000 saat ile standart kapasitörlerden 2,5 kat daha uzun kullanım ömrü sunar.

Streaming ile GPU Tweak
Gerçek zamanlı sezgisel grafik ayarı
GPU-Z ile ayrıntılı teknik özellikleri ve kart durumunu gösterir
İzleme aracı ayrıntılı çoklu parametre bilgilerini gerçek zamanlı olarak sunar
Sürücüleri ve BIOS sürümlerini otomatik olarak denetleyerek günceller
NVIDIA® GeForce® GTX 750 grafik işlemcisine sahiptir
 

NVIDIA® PhysX™
Fizik ve grafik işleme arasında 10 kat daha hızlı geçiş yaparak oyunlarda etkileyici patlamalar ve gerçekçi karakterler gibi görsel efektlerin gerçek zamanlı olarak keyfine varın.


NVIDIA® Adaptive V-Sync
Yalnızca daha hızlı kare hızından fazlasını elde edin. NVIDIA®'nın yeni oyun teknolojisi Adaptive Vertical Sync ile her seferinde daha düzgün oyun performansı elde edin. Bu teknoloji, dikey senkronizasyonu o andaki kare sayısına göre dinamik olarak ayarlayarak maksimum oyun deneyimi sunar.


NVIDIA® GPU Boost 2.0
Saat hızını takip eden akıllı teknoloji, oyun sırasında grafik işlemcinin en yüksek performansı verecek şekilde çalışmasını sağlar. GPU için en yüksek sıcaklık hedefi, hız aşırtma ve voltaj gibi yeni ayar seçenekleri de bu teknoloji ile mümkündür.


PCI Express 3.0
Daha hızlı GPU-CPU iletişimi için PCIe 2.0’dan iki kat daha fazla bant genişliği sunar.

DirectX® 11
DirectX® 11, grafik işlemci üzerinde mozaik şemaya izin vererek görüntülere çok daha ayrıntılı geometriler eklenebilmesini ve böylece karakterlerin sinema kalitesinde ayrıntı ile resmedilmesini sağlar.



Etiketler:

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşkür ederim

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa