3 Eylül 2014 Çarşamba

Asus ZenWatch duyuruldu, İşte özellikleri ve detayları

Asus, IFA 2014'de ilk Akıllı Saati olan ve Android Wear ile çalışan Zen Watch modelini duyurdu.



Google ortaklığı ile üretilen ZenWatch, kavisli cam tasarımı ve lüks deri kayışı birlikte, görsel ve fiziksel olarak mükemmel bir görüntüye sahip.

Özellikleri açısından, ZenWatch 4 GB Dahili depolamanın yanında 512 MB Ram barındırıyor. 1.2 GHz  hızında çalışan Snapdragon 400 yonga seti son derece başarılı bir performans sunacak gibi görünüyor.

Kare şekildeki ekran 320x320px çözünürlük, 1.63 inç boyut ve AMOLED tipi ekran sunuyor. Ayrıca IP55 sertifikalı suya ve toza dayanıklılığı da çok kaliteli olmuş diyebilirim.

Spor özelliği bakımından Asus ZenUI ile senkronize çalışarak adım sayınızı, kalp hızı ve stres seviyelerinizi ölçebilen teknolojiler Asus ZenWatch ile birlikte geliyor. Telefonunuza yükleyebileceğiniz ZenWatch yöneticisi uygulamasıyla da ZenWatch'ı kişiselleştirebiliyorsunuz. Ayrıca kaybolduğunda bulabilme imkanınız da var.

Son olarak ZenWatch, Asus telefonlar ile birkaç ek özelliği de sunuyor. Samsung Gear Live için çok iyi bir rakip olan Asus ZenWatch bakalım nasıl karşılanacak.

Son güncelleme: 03.09.2014

Etiketler: , ,

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşkür ederim

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa