3 Eylül 2014 Çarşamba

Samsung Galaxy Note Edge Geliyor, İşte İlk Duyumlar

Not ailesi, bugün Samsung Galaxy Note Edge ile bu yıl tanıtılan bir ikinci phablet modeli oldu. Yanlarda ekranlara sahip olması nedeniyle Edge (Kenar)  adını aldı.
 


Galaxy Note Edge yaklaşık olarak Galaxy Note 4 özellikleri sunuyor .Sadece kernaların fazladan yanlara dahil olması nedeniyle çözünürlük 1600x2560 px oluyor.

Samsung tarafından belirtilene göre ekranın yan tarafları akıllı şekilde çalışıyor ve yanlışlıkla dokunduğunuzda çalışmıyor. Ekranın yan bölümü kilit, bildirimler ve uygulamaları çalıştırmak için kullanılabiliyor.
 
Yan ekranı ayrıca diğer ekranlar arasında geçiş yapmak ve multi tasking özelliği için de kullanabilirsiniz. Kamera ve video oynatıcı gibi uygulamaların kısayollarını ve basit kontrollerini yanlarda kullanarak çok daha verimli çalışabilirsiniz.

Samsung ayrıca kavislerin kullanımı için 3. parti API yazılımları da yayınlayacak. Bu şekilde geliştiriciler ekranın kavisi ile entegre çalışan uygulamalar geliştirebilecekler.

Tahmin edebileceğiniz gibi, Samsung Galaxy Note Edge, Snapdragon 805 veya Exynos 5433 yonga seti, Android 4.4, 16MP OIS kamera ve S Pen kalem gibi Galaxy Note 4 ile aynı özellikleri sunuyor. Bakalım etkinlikte neler olacak.

Son güncelleme: 03.09.2014

Etiketler: , ,

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşkür ederim

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa