30 Eylül 2014 Salı

Blackberry Passport'un Özellikleri

Blackberry, kare ekranlı Passport modeliyle yeni bir telefon formatını ortaya çıkardı. Bu yazımızda Blackberry Passport modelinin özeliklerine daha yakından bakacağız.



1:1 yapıda kare şeklindeki 1440p çözünürlüğe sahip ekran, kullanıcılarına başarılı bir telefon deneyimi sunmayı hedefliyor. İşlemcide ise 4 çekirdekli Snapdragon 800 işlemcinin bulunması kullanıcılara performans konusunda büyük getirilerde bulunuyor.

Grafik bölümünde Adreno 330 işlemcili Blackberry Passport, 3 GB Ram desteği ile multitasking özelliğini bir adım öteye taşıyor. Ayrıca 32 GB dahili hafızanın yanında, MicroSD desteğiyle de kullanıcılarına hafıza sorunu çıkarmayacağını gösteriyor.


Özellikle Ram boyutunda Sony Xperia Z3 ve Samsung Note 3 gibi cihazlar ile eşdeğer olan Passport, Android kullanmaması nedeniyle çok daha yüksek performans sunabilecek gibi görünüyor.



3450 mAh boyuttaki batarya birkaç gün kullanılabiliyor. Bu sayede uzun süre şarj aleti ile gezmeye gerek kalmıyor.

Kamera bölümünde 13 MP arkaa ve 2 MP selfie kamera bulunan telefonda 5x dijital zoom, optik görüntüleme ve LED Flaş desteği de, cihazda bulunan temel kamera özelliklerinin sadece bir kısmı.

Blackberry Passport'da fiziksel klavye bulunmasına rağmen cihazın ekranında küçük bir dokunmatik klavye de yer alıyor.

En güncel Blackberry işletim sistemine sahip olan Blackberry Passport çok başarılı bir cihaz olduğunu gösteriyor. Ancak ne yazık ki işletim sisteminin bekleneni verememesi, kullanıcıları diğer cihazlara yöneltiyor.

Etiketler: , , , ,

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşkür ederim

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa