1 Ağustos 2014 Cuma

MyBackup ile Android Verileri yedekleme ve Geri yükleme (DETAYLI REHBER)

MyBackup uygulaması ile Android telefonunuzdaki medya dosyalarını, rehberi, uygulamaları ve çok daha fazla veriyi yedekleyebilirsiniz. MyBackup uygulamasını kullanma hakkında detaylı bilgi için yazımı okumaya devam edebilirsiniz.



1. Yedekleme hakkında
Yedeklenecek doyalar SD kart veya Online olarak saklanabiliyor. Online olarak en fazla 2MB yedekleme alanı sunuluyor. Daha fazla Online alan için ücret ödemeniz gerekiyor.

2. Online Hesabınız
Uygulamaya e-posta adresinizi ve şifrenizi girerek hesabınızı açabiliyorsunuz. Hesap ayarlarınızı ve detaylı kurulumu www.rerware.com adresinde yapabiliyorsunuz.

3. Yedekleme
Yedekleme işlemini başlatmak için Backup butonuna tıklamanız yeterli. Daha sonra Applications&Media seçeneğine tıklayarak uygulamalarınızı ve medya dosyalarınızı, Data seçeneğine tıklayarak diğer verilerinizi yedekleyebiliyorsunuz.

4. Yedekleme konumu
Yedeklemede neleri yedekleyeceğinizi belirledikten sonra bu verilerin nereye yedekleneceğini belirlemeniz gerekiyor. Bu bölümde Local seçeneği ile SD Kartınıza veya Online seçeneği ile MyBackup hesabınıza yedekleme yapabiliyorsunuz.

5.Data yedekleme detayları
Yedeklemede eğer Data seçeneğini seçerseniz ek olarak neleri yedekleyeceğinizi belirlemeniz gerekiyor. Bu bölümde rehberinizden, internet yer işaretlerine kadar olan seçeneklerden istediklerinizi işaretleyerek yedekleyebiliyorsunuz.

6. Geri yükleme
Verilerinizi geri yüklemek için Restore seçeneğine tıklamanız gerekiyor.Daha sonra yedeklemede olduğu gibi neleri geri yükleyeceğinizi belirliyorsunuz. Ancak uygulamayı ücretsiz kullanıyorsanız online yedeklemede verileri geri yükleme olmuyor. Bunun için ücretli üye olmanız gerekiyor. Kısaca SD kart kullanın kafanız rahat olsun. SD karttan geri yükleme için Local diyerek geri yüklemeşerin listesine ulaşabilirsiniz.

Uygulama hakkında söyleyeceklerim bu kadar. Ben online üyeliği önermiyorum. Kullanacaksanız da parasını verip kaliteli biçimde kullanın.

Son güncelleme: 01.07.2014

Etiketler: , , ,

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşkür ederim

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa