17 Mart 2013 Pazar

22 Find Virüsü Temizleme Kaldırma

Bu konu hakkında yeni bir yazı yazılmıştır Yazıya ulaşmak için tıklayınız
.
22 find remove
22 find kaldırma

   22 find virüsü illeti, DUR!!!. 

   Son zamanlar da internet ortamında bir 22 find illeti dir almış başını gidiyor.Bilgisayarınızda internet tarayıcınıza giriyorsunuz açılış sayfası 22find.com olmuş farkında değilsiniz,haberiniz yok.
   Aslında başta biz bilgisayar kullanıcıları tarayıcı adresimizin değiştiğini görüyoruz.Düzeltmeye çalışıyoruz açılış sayfamızı.Düzeltiyoruz da ama kullandığımız tarayıcı bir daha çalıştırdığımızda tekrar açılış sayfası 22find oluyor.Tabii uyuz bir durum,insanın sinir olmaması elde değil.Sonra bu duruma alışıyoruz ve giriş sayfasından bir şey olmaz diyip 22 find virüsüyle bilgisayarımızı bütünleştiriyoruz,22 find i artık kabul etmiş oluyoruz.
Bu konu hakkında yeni bir yazı yazılmıştır Resimli anlatım 22 find virüsü kaldırma Yazısına ulaşmak için tıklayınız

22 find virüsünü  Bilgisayarımdan nasıl temizlerim?

  22 find virüsünü bilgisayardan kaldırmak için,kısacası bu illetten kurtulmak için aşağıdaki adımları uygulamak yeterli olucaktır.
  • Öncelikli olarak internet tarayıcılarımızın eklentiler sekmesine gidip 22find eklentisini kaldırın.Bunu sadece kullandığınız tarayıcı için değil bilgisayarınızda hangi internet tarayıcıları mevcutsa chrome,İE,mozilla vs. bu tarayıcılara da aynı şekilde eklenti kaldırma işlemini uyguluyoruz.
  • Daha sonra denetim masası program ekle kaldır a gelerek 22find veya şüphe ettiğiniz 22find tarzı uygulamaları kaldırıyoruz.
  • Sonraki adımda ise  google chrome,internet explorer,firefox,yandex gibi internet tarayıcılarımıza sağ tıklayıp özellikler sekmesine geliyoruz.hedef yazan kısımda 22find.com şeklinde bir adres karşımıza çıkmış olacaktır.Bu adresi de siliyoruz.Ve işlem tamamlanmış oluyor.
22 find virüsünden ve v9 illetinden bu şekilde kurtulmuş oluyoruz.


     Bir önceki yazımda Google Görsellerde ki Yenilik  adlı makalemde google görsellerdeki yenilik hakkında bilgiler verilmektedir.

Etiketler: , , , ,

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşkür ederim

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa