19 Mart 2013 Salı

Facebook ta hashtag kullanımı başlıyor mu ?

Facebook ta hashtag kullanımı başlıyor mu
   Sosyal medya devi Facebook twitterın çıkış noktası diyebileceğimiz hashtagi (#) kullanacağı iddia ediliyor.Twitterın çıkış noktası olarak hashtagi gösterdim belki yanlış bir kullanım gerçekleştirdim ama biz hashtagi twitter da tanıdık :) 
     Wall street Journal gazetesinin iddia etttiği habere göre Facebook hashtag kullanımı üzerinde çalışmakta.Hashtag kullanımı sayesinde kullanıcılar twitterda olduğu gibi facebook üzerinden de hashtag # kullanarak bir konu üzerinde yorum yapabilecekler. Ama tabi bu sadece bir iddia :)
   Facebook hashtag olsa güzel olurmu ? bence olmaz.Hatta twitter bu şekilde belki de kullanıcı bile kaybedebilir şeklinde bir komplo teorisi bile üretebilirim.Zaten görsel olarak facebook twitteran bir adım önde . Keza kullanan insan sayısına göre de. 140 karaket sınırı da olmaz heralde :) yaz babam yaz :) Bu şekilde eğer facebook ta hashtag kullanımı başlar sa twitter da olduğu gibi kullanıcılar örneğin türkiye de gerçkeleşen bir olay hakkında hashtaglar le yorum yapabilecek ve birden fazla kullanıcı , hatta milyonlarca kullanıcı kim ne yazmış görebilecek. 
     Bakalım gerçekten de facebook ta hashtag kullanımı gerçekleşecek mi ? İlerleyen günler de elbet göreceğiz :)

Etiketler: , ,

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşkür ederim

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa