27 Nisan 2014 Pazar

Günün Oyunu: Smash Hit

Etkileyici ve sürükleyici oyunlardan biri olan Smash Hit uygulaması başarılı içeriği ile hem sürükleyici hemde bağımlılık yapan bir etkiye sahip. Belirli bir yere kadar çok kolay görünse de kimileri için çok zor bir oyun ...



olabiliyor. Dikkat ve beceri istemesine karşın çokta eğlenceli olduğunu söylemeyi unutmayalım.

Oyun nasıl oynanır?
Oyunda sonu yokmuş gibi görünen bir evrende ilerliyorsunuz. Amacını yolun sonunda ne olduğunu görebilmek. Oyunun başlangıcında sizlere 25 top veriliyor. Başlangıçta karşınıza çıkan Piramitleri vurarak (her dörtgen piramit için +3 top, her Düzgün sekizyüzlü için +5 top) top sayınızı artırıyorsunuz. Oyunda karşınıza çıkacak düz camları üzerinize gelmediği sürece vurmayın. Size çarpacak olanları vurun. Çünkü size çarparsa (-10 top) top kaybetmenize yol açacaktır. Oyunun devamında lazerler ve çok daha fazlası ile karşılaşacaksınız. Lazerleri geçebilmek için solundaki pembe kristali vurmalısınız. Daha fazla ipucu vermek istemiyorum. Dikkatli olun oyunun devamında her an her şey karşınıza çıkabilir.

Oyunu oynayabileceğiniz sistemler
- Android
- iPhone
- iPad

Oyunu indirmek için buraya tıklayın

Not: Soru, sorun, dilek, istek, eleştiri ve görüşlerinizi yorum yolu ile iletebilirsiniz. Yorumlar şartlara uyduğu sürece her gün düzenli olarak yanıtlanır.

Son güncelleme: 27.04.2014

Etiketler: ,

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşkür ederim

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa