19 Nisan 2014 Cumartesi

İObit Driver Booster Pro 1.3 Full


IObit Driver Booster Pro 1.3 Full TR

İObit Driver Booster Pro 1.3


IObit Driver Booster Pro 1.3  Bilgisayarınızdaki eksik olan driverlarınızı tarayıp bulur ve güncellemeniz için sizi uyarır. Siz de tek tıklama ile tüm driver larınızı güncellersiniz.
Çok kolay bir şekilde zahmetsizce yaparsınız. Driver bulucu ve güncelleyici popüler bir programdır.

Etkili ve tam zamanlı çalışan bu program ile bilgisayarınızdan tam verim alabilirsiniz. daha stabil bir şekilde işlemlerinizi gerçekleştirmiş olacaksınız.



Oldukça rahat bir kullanım sunan IObit Driver Booster basit bir arayüze sahiptir. Program sisteminizi tarar ve programı başlattığınızda güncellenmesi gereken sürücüler otomatik olarak çıkar. Tek yapmanız gereken Update All butonuna tıklamaktır. Sürücü kurma işlemi tamamlandığında eğer sisteminizin yeniden başlatılması gerekiyorsa bunu da –Reboot butonuna tıklayarak program üzerinden yapabiliyorsunuz. Program sisteminiz için güncelleme kontrolünü günlük, haftalık veya aylık olarak yapabiliyor. Program ayrıca yedekleme seçeneği sunmaktadır. İndirilen sürücülerin kurulum dosyalarına varsayılan olarak Driver Booster/Download klasöründen ulaşabilirsiniz.

İObit

İObit Driver Booster


Download: IObit Driver Booster Pro: http://download.cnet.com/Driver-Booster/3000-18513_4-75992725.html?part=dl-&subj=dl&tag=button
Eğer full kullanmak isterseniz yoruma mail adresinizi bırakıp, serial alabilirsiniz. Serial mailinize gönderilecektir.

Etiketler:

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşkür ederim

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa