19 Nisan 2014 Cumartesi

Premium Blogger Temalar

Premium Blogger Temalar


Blog Seocu'ya hoş geldiniz. Bu gün sizlere premium blogger teması paylaşacağım. Umarım beğenirsiniz. Evet hemen başlıyoruz temamıza. Bu arada yorumlarınızı eksik etmeyin arkadaşlar.
Blogger'ın kullanılmasının yaygınlaşması üzerine bir çok blog çeşidinin ortaya çıktığını görebiliyoruz. Dolayısıyla bu bloglar için bir tema arayışı içine giriyoruz.
Blog temaları sade, görsellik ön planda, seo uyumluresponsive temapremium tema, oyun teması gibi bir çok çeşitlerde mevcuttur. Ben de ara sıra tema arayışı içine giriyorum arkadaşlar. 
Tema aradığım bir zamanda nette bu temayı buldum ve sizlerle paylaşmak istedim. İlla ki beğenen bir arkadaş çıkacaktır.
Temanın özellikleri kısaca güzel bir slider menüye sahip. Resimlerin üzerinde makalenin başlığı, hangi tarihte yazıldı, kaç yorum aldı gibi özellikleri görebiliyorsunuz.


Sağ kısımda ise üzerine tıklandığında kayarak açılan butonların bulunması ayrı bir hava katmış temaya. Bu kısım en çok yorum yapılan konular, popüler konular, en çok yorumlananlar gibi çeşitli şekilde isteğe göre değiştirebilirsiniz. 


Temanın ortasında sağa ve sola kaydırabileceğimiz bir slider bulunuyor. Bu özellik profesyonellik kazandırmış temaya.


Bu özelliklerin dışında herhangi bir makale başlığına tıklayıp girdiğinizde sosyal paylaşım butonları facebook, twitter, google+ gibi botonlar var. Ayrıca benzer konular ve e- posta ile abone ol kutusu var. E- Posta ile abone ol kutusu oldukça hoşuma gitti.

Premium temalar

Temanın Demosu İçin Tıklayın
Temayı İndirmek için Tıklayın
 

Etiketler:

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşkür ederim

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa