24 Temmuz 2014 Perşembe

Adı iTime olacakmış, iWatch da nereden çıktı

Apple bir akıllı saat çıkaracak bunu biliyoruz. Peki bunun adına kim iWatch dedi. iWatch da nereden çıktı? Bilen varsa söylesin şimdi. Aslında adı iTime mış. Apple bir patent için başvurusunda bulunduğunda ortaya çıkan iTime tekrardan dikkatleri üzerine çekti.



Patent başvurusunda ortaya çıkan cihazın iTime adında olacağı ortaya çıktı. Bu biraz şaşırtıcı olsa diycem, ki öyle değil gayet normal. sonuçta Sony SmartWatch çıkarınca Watch ismi dikkat çekiciliğini yitirdi. Büyük olasılıkla Apple yeni bir isim ararken Time kelimesini tercih etti.


Ortaya çıkan görsellerde normal bir saat göze çarpıyor. Ama yapılan konseptlerin hiçbirine benzemeyen bir tasarım söz konusu. iTime kol bandından ayrılan bir yapıya sahip. anladığım kadarı ile iTime'ı şarj etmek için kol bandından ayırıyor ve iPhone gibi şarj ediyorsunuz. Kol bandındaki küçük ayrıntılar da iTime'ın sensörler ile dolu olduğuna işaret ediyor.

Bakalım iTime nasıl bir cihaz olacak. iPhone 6 ile tanıtılmasına zor gözü ile bakılıyor. Büyük olasılıkla iPhone 7 ile tanıtılacak. Bekleyip görelim ilerleyen dönemde sızıntıların devam edeceğini düşünüyorum.

Son güncelleme: 24.07.2014

Etiketler: ,

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşkür ederim

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa