29 Temmuz 2014 Salı

Wolfteam Bedava Nakit Kazanma (Video)


Wolfteam oyununa artık para yatırmanıza gerek yok bu yöntem ile istediğiniz kadar Nakit (joypara) kazanabilirsiniz. Biraz uğraştıracak ama değer. Videoyu dikkatlice izleyin.


 Öncelikle,Hide ALL IP ‘programını açıyoruz,ordan herhangi bi ülkeye bağlanıyoruz.MatomyPay’a giriyoruz 29 JP’lik bir teklif var video teklifi.Ona tıklıyoruz Video açılıyorsa Başlatmıyoruz Video ilk sekmede başlatılmamış halde duruyor,açabildiğimiz kadar sekme açıyoruz 29 jp’lige basıyoruz işimiz tamamlandıktan sonra hepsi başlatılmayı beklıyor.eğer internetiniz hızlı ise 3-4 tane açın hepsi dolsun veya yok benim internetim çok hızlı ben hepsini açsamda olur derseniz o size kalmış.
Şöyle bi Hata alırsanız,,Ooops… seems like there are no more videos available at the moment, please try again later.Lütfen başka bi ülke deneyiniz.

Güncel Olan Ülkeler :
France ip numarası ; 5.135.85.9
Italy ip numarası ; 151.236.18.47
Switzerland ip numarası ; 178.209.50.143
Benim yaptıklarım bunlar,sizde çok bulabilirsiniz verdigim Ülkeleri direk ülke diye aramayın ip numarasından bulursunuz başka Çünkü Bissürü France Italy felan var.


Program Adı: Hide All IP
Program İndirme Linki: indir



hile Wolfteam Nakit, Wolfteam, Wolfteam Nakit, Wolfteam Nakit 2014 hile, Wolfteam Nakit ağustos hile, Wolfteam nakit hilesi, Wolfteam Nakit Kazanma, Wolfteam Nakit video hile

Etiketler:

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşkür ederim

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa