21 Temmuz 2014 Pazartesi

SuperGNES 1.4.5 FULL APK - SNES Emulator


SuperGNES 1.4.5 FULL APK, sevgili Galaxy Mini Türkiye takipçileri bugünkü konumuz hepinizin ilgilisini çekecek cinsten bir oyun emulator konusudur. Eminim aranızda daha önceden SuperGNES kullanmış arkadaşlarımız vardır uygulamamızın adından da anlaşılacağı üzere SNES yani Super Nintendo Entertainment System oyunlarını telefonlarınızdan rahatça çalıştırabilmenizi sağlayan kaliteli bir emulator uygulamasıdır. Tek yapmanız gereken rom sitelerinden SNES oyunlarını indirip çalıştırmak olacaktır. SNES oyunları eskidir pek kaliteli değildir ancak farklı ve eğlenceli bir alternatiftir android platformunda bulamadığınız pek çok oyun SNES platformunda bulunmaktadır. SuperGNES'i dünden bu yana test ediyorum bir çok oyun denedim çalıştıramadığı yok açıkçası Mario, Street Fighter, Metal Slug, ZELDA gibi popüler oyunları rahatlıkla oynayabilirsiniz. Rom dosyaları olarak SMC, FIG, SFC, ZIP, 7z desteklemektedir oyunlar genellikle ZIP formatında oluyor. SuperGNES Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store'da 8.90'dir.
Uygulamamızdan Görüntüler


SuperGNES 1.4.5 FULL APK
Kurulumu
SuperGNES 1.4.5 FULL APK dosyamızı indirip kuralım ve uygulamamızı çalıştıralım.
SNES OYUN ROM dosyalarına aşağıda vereceğim linkten ulaşabilirsiniz.
UYARI : CoolRom'dan indirdiğiniz ROM dosyaları ZIP formatı ile inmektedir inen rom dosyalarını direk kullanıyorsunuz herhangi bir ZIP'ten çıkarma işlemi yapmayın. Aksi halde SuperGNES oyunu görmeyecektir.
İnen rom dosyasını sd kartınıza atın ardından SuperGNES'i açıp üst kısımdaki SD KART sembolüne basın indirmiş olduğunuz oyunlar listelenecektir. Oynamak istediğinizi seçip keyfini çıkarabilirsiniz.

Etiketler:

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşkür ederim

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa