27 Temmuz 2014 Pazar

Masa 21 Filmi

Bayram tatiline girmiş olmam sebebi ile bolca vaktim olduğu için aklımdaki filmleri izlemeye başladım. Aklımdaki ilk film iş yerinden bir arkadaşımın bahsettiği Masa 21 filmi idi. filmin orjinal adı Table:21 ' dir. Çocukluğumdan beri hint filmlerini diğer bir tabir ile Bolywood filmlerini severdim. Günümüzde sinemada gelişen teknoloji ile çok kaliteli filmler çekilebiliyor.

Hindistanın yaşam tarzı biraz ülkemize benzediği için filmlerinden aynı t adı almak mümkün oluyor.

Gelelim filmimize;

Masa 21 Filmi (Table no 21 Filmi)

5 Yıldır evli olan bir çift bedava bir tatil kazanırlar. Fiji adalarındaki tatil için yola çıkıp güzel bir tatil geçirmenin hayalini kurarlar. Fiji adasına varır varmaz adanın güzelliği karşısında büyülenirler. Adaya vardıklarında evlilik yıl dönümleri için bir yemek organize edilir ve çifte hediye edilir.

Yemek için gittikleri restoranın sahibi renkli bir kişiliktir. Restoranın sahibi çifte bir oyun teklif eder. Masa 21 oyununu oynamalarını ve karşılığında 21 milyon Rupi kazanabileceklerini söyler.

Oyun şu şekildedir. Çifte 8 soru sorulacak ve 8 tane evet ya da hayırdan oluşan bir cevap alacaktır. Her cevaptan sonra çifte bir görev verilecek ve bu görevleri yapmaları istenecektir. Oyunun 2 kuralı vardır.


  1. Yalan söyleyemezsiniz
  2. Oyundan çıkamazsınız


Film gerçekten süprizlerle dolu, birbirini çok iyi tanıyan ve seven çiftin hayatında depremler yaratacak olan bu oyun aynı zamanda bir web sitesi aracılığı ile canlı yayın ile izleyicilere sunulmaktadır. Takriben 8 milyon internet kullanıcısı internetten canlı olarak çiftin oynadığı oyunu izlemektedir.

Bu filmi mutlaka izlemenizi tavsiye ederim. Filmi izledikten sonra kendinize bazı gerçekleri itiraf edeceğinizden eminim.

İyi seyirler dilerim.

Masa 21 Filmi Afişi;


Masa 21 Filmi Fragmanı;
http://www.youtube.com/watch?v=SsC1MI9NvSs

Etiketler:

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşkür ederim

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa