25 Temmuz 2014 Cuma

Forsquare Logosunu Değiştirdi ve Yenilendi!


Forsquare, Swarm ismini verdiği yeni uygulaması ile tamamen arayüz değiştirerek yeniliğe soyunmuştu. Bu konuyu aha önce buradaki yazıda duyurmuştum.

Forsquare mevcut sistemini de farklı bir sistem ile entegre ederek daha etkin bir şekilde kullanılacağını duyurmuştu. Bugün kullanıcılarına bir mail göndererek yeni sisteme geçtiklerini bu yeni sistem ile birlikte logosunu da değiştirdiğini duyurdu.

Forsquare'nin eski ve yeni logosu şöyle...


Forsquare'nin yaptığı yer check-in işlemini artık Swarm ile yapacağız.

Peki Forsquare ile nler yapabileceğiz!
Forsquare'nin bildirim olarak gönderdiği mail aşağıdadır.


Herkes dünyayı farklı bir şekilde keşfediyor – kendilerine has beğenileri, arkadaşları ve güvendikleri insanlar tarafından yönlendirilerek. Yerel arama bu konuda hiçbir zaman başarılı olamadı. Çünkü sizin kişisel beğenilerinizi anlayamadı, ve sonuç olarak, herkese aynı sonuçları gösterdi. Neden iki farklı insan Paris'i ziyaret ettiklerinde aynı önerileri görsünler? Ya da bir bar aradıklarında aynı mekan listelerini görsünler? Bu durumu değiştirmek üzereyiz. Birkaç hafta içinde piyasaya süreceğimiz Foursquare sizin beğenilerinize odaklanacak. Bize nelerden hoşlandığınızı söyleyin, biz de size beğenilerinizle uyuşan mekanlar bulalım, nerede olursanız olun.
Bu birkaç şeyin değişeceği anlamına geliyor.
- Birincisi, yarından itibaren, bütün check-in'leri yeni uygulamamız Swarm'a taşıyoruz. Endişelenmenize gerek yok; geçmişte yaptığınız tüm check-in'ler, tüm arkadaşlarınız, tüm fotoğraflarınız, hepsi zaten otomatik olarak Swarm'da mevcut.
Yaklaşık olarak üçte ikiniz yeni uygulamamızı kullanmaya şimdiden başladı. (Teşekkür ederiz! Bizegörüşlerinizi göndermeye devam edin; uygulamalarımızı iyileştirmek için her gün çaba gösteriyoruz – sıradaki yeniliklerin önizlemesini buradan görebilirsiniz) Eğer hala Foursquare kullanarak check-in yapıyorsanız, check-in yapmaya devam etmek için Swarm'ı indirmeniz gerekecek.
- Ikincisi, eğer yepyeni bir uygulama geliştiriyorsanız, yepyeni bir logoya ihtiyacınız var. Logomuz, geçmişte kullandığımız check-in işaretinden yeni Foursquare'i temsil edecek bir logoya dönüşüyor. Kendisini harita pini ve süper kahraman ambleminin bir karışımı olarak tasarladık. Biz hep Foursquare'in şehri keşfetmek için sizlere süper güçler kazandırdığını düşündük ve yeni logomuz da bu vizyonu yansıtıyor. Yakında, kendisini telefonunuzun ana ekranında görebileceksiniz.
- Son olarak, yeni uygulamımıza bir bakış atmanızı istedik. Yeni Foursquare'i açtığınızda ilk göreceğiniz ekran bu olacak. Tıpkı iki farklı kişinin dünyayı aynı görmemesi gibi, iki farklı kişi uygulamamızla da birbirinden farklı bir deneyim yaşayacak. Foursquare'e kendiniz hakkında yeni şeyler öğrettiğiniz anda – beğeniler ekleyerek, uzmanları takip ederek, ya da birkaç gün etrafta dolaşarak – uygulama tamamen size özel hale gelecek.
Bu Foursquare'i kurduğumuz günden beri bahsettiğimiz 'kişiselleştirilmiş yerel arama' geleceğinin başlangıcı. Uygulamamızı 50,000,000 kişiden oluşan kullanıcı topluluğumuzun yardımıyla, üstüne tüm tavsiyelerinizi, check-in'lerinizi, fotoğraflarınızı, ve akıllı algoritmalarımızı ekleyerek inşa ettik. Bizimle başlangıçtan beri beraber olan kullanıcılarımız, check-in'leriniz ve tarihçeniz mekan tavsiyelerimizi şekillendirmeye devam edecek. Bize ilk defa şans tanıyacak kullanıcılarımız – herhangi bir muhiti en iyi şekilde keşfetme imkanınız olacak, hem de check-in yapmaya gerek kalmadan.
Yeni Foursquare'i sizlere ulaştırmak için sabırsızlanıyoruz. Eğer Foursquare'i check-in yapmak için kullanıyorsanız, Swarm'ı bugün indirin. Ve eğer sadece telefonunuzdaki sarı sayfaları değil de, gerçek bir yerel anlama deneyimini bekliyorsanız, bizi takip etmeye devam edin. Yeni Foursquare yakında sizlerle olacak.


Etiketler:

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşkür ederim

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa