24 Temmuz 2014 Perşembe

Foursquare logosu ve uygulaması yenilendi

Foursquare uygulama son dönemde normalden daha fazla konuşulmaya başladı. Geçtiğimiz aylarda ortaya çıkan Swarm uygulaması ile dikkatleri üzerine çeken Foursquare, şimdi de logosunu ve uygulamasını güncelledi.



Foursquare yeni logosuna ve uygulamasına baktığımızda daha gözü yormayan sade bir tasarım seçilmiş. Logo da gözü daha az yoran mavi renk kullanılması çok iyi olmuş. Yeni logodaki F harfi odaklı Check-İn ikonu da çok dikkat çekici.

Uygulamalara baktığımızda ise check-in özelliği tamamen swarm uygulamasına taşındı. Artık check-in işlemleri Swarm üzerinden gerçekleştirilecek. Ayrıca ilerleye günlerde Swarm uygulamasına yeni stickerlar ve performans güncellemelerinin geleceği de Foursquare tarafından belirtildi.

Yenilenen Foursquare uygulaması ise daha fazla kişiselleştirme ve ek özellikler sunuyor. Uygulama siz kullandıkça sizi tanımaya başlıyor ve belirli bir süre sonra tamamen uygulama ile entegre şekilde işlemlerinizi yapabiliyorsunuz.

Uygulama hakkında söyleyeceklerim bu kadar. Foursquare kullanmadığım için pek detaylı yorum yapmıyorum. Ama görsel açıdan yeni arayüz çok başarılı olmuş.

Son güncelleme: 24.07.2014

Etiketler: ,

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşkür ederim

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa