25 Temmuz 2014 Cuma

Sosyalmedya.co artık Webrazzi'ye ait

Webrazzi çalışmalarına aralık vermeden devam ediyor. Ayrıca bir yenilik ile çalışma alanını da genişletiyor. Türkiye'nin en büyük sosyal medya sitesi olan Sosyalmedya.co yu alan Webrazzi, Sosyalmedya.co yu daha iyi yerlere taşıyacağını belirtiyor.



Webrazzi tarafından söylenene göre;
Bir süredir sosyalmedya.co‘nun kurucusu Fatih Güner ile süren görüşmemiz, bugün atılan imzalarla son buldu ve sosyalmedya.co’nun tamamı tüm alt alan adları ve sosyal medya hesaplarıyla birlikte Webrazzi tarafından satın alındı.
Fatih Güner ve sosyalmedya.co ekibi tüm devir işlemlerinin tamamlanmasının ardından, 1 Ağustos 2014 tarihinden itibaren site yönetimini bırakacaklar ve içerikle birlikte sosyalmedya.co’nun mevcut işleri Webrazzi tarafından yönetilecek.
Webrazzi olarak sosyalmedya.co’nun sahip olduğu kitleyi ve trafiği daha ileriye taşımak için çalışacağız. Bunu yaparken de içerik tarafında bazı yeni açılımlara gideceğiz. İş modelleri konusunda da sahip olduğumuz tecrübe ile yeni modeller uygulamayı düşündüğümüz sosyalmedya.co’nun önümüzdeki dönemlerde “sosyal medya” odaklı içerikte pozisyonunu daha geniş kitlelere yayarak, güçleneceğine inanıyoruz.
denildi.

Yani ilerleyen dönemde Webrazzi, Sosyalmedya.co sitesini geliştirmek için çalışmalar yürütecek. Bu çalışmaların yanında daha güçlü sosyal medya analizleri ve daha büyük istatistiksel verilerin paylaşılmasını da beklediğimizi , şimdiden Webrazzi ye söylemiş olalım.

Açıklamada ayrıca, satın almada ödenen fiyat, iki tarafın karşılıklı anlaşması sonucu açıklanmadı. Bakalım Sosyalmedya.co gelecek dönemde nasıl bir yol izleyecek. Webrazzi nasıl bir çalışma yürütecek. Hep beraber göreceğiz.

Son güncelleme: 25.07.2014

Etiketler: ,

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşkür ederim

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa