16 Temmuz 2014 Çarşamba

HTC One M8 için Büyük İndirim Media Markt'ta

İşte size büyük bir fırsat. Hepinizin Pahalı Pahalı diye tutturduğu HTC One M8 modeli tam 2499 TL den 2299 TL fiyata indi. Peki indirimi kim yaptı? Tabii ki Media Markt yaptı, İşte Media Markt'ta günün olayı!



HTC One M8 tam 2299 TL yanlış duymadın. Almak için yapman gereken ise yukarıdaki resme tıklayıp, açılan sayfadan sepete ekle demek. Gerisi zaten çocuk oyuncağı. İşte ucuz fiyata HTC One M8 almak işte bu kadar kolay. Peki HTC One M8 neden Samsung Galaxy S5, Sony Xperia Z2 ve LG G3 den pahalı? İşte yanıtı!

Bir kere HTC One M8 metal bir kasaya sahip. Metal kasa darbelere karşı daha dayanıklı, daha iyi görünüme sahip ve çok daha havalı. Peki başka? İşte bir özellik daha HTC One M8 tam 3 Tane kamera ile geliyor. Arkadaki iki kamera ile daha iyi odaklanma yapabiliyorsun. Bu şekilde çok daha net ve başarılı fotoğraflar yakalayabiliyorsun. Başka başka?

Başka mı? Hmm... İşte bir tane daha! HTC One M8 önde yer alan çift Stereo Hoparlörler sayesinde çok daha iyi oyun, video ve müzik deneyimi sağlıyor. Daha ne olsun. Bu mükemmel telefon 2299 TL olmasında ne kadar olsun?

*** BU ARADA UNUTMAYIN BU FİYAT SADECE 16 TEMMUZ 2014 GÜNÜ GEÇERLİ ***

Evet arkadaşlar bu yazıda sizlere bugün indirimde olan HTC One M8 ve güzel özelliklerini etkileyici şekilde anlatmaya çalıştım. İlerleyen günlerde yine böyle yazılar yazmayı planlıyorum. Biltanı'yı sosyal medyada takip ederek en yeni yazılardan haberdar olabilirsiniz.

Son güncelleme: 16.07.2014

Etiketler: ,

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşkür ederim

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa