16 Haziran 2014 Pazartesi

300 TL 'ye Android telefon önerisi

Bir süredir sizlere belirli fiyat aralıklarında telefonlar önermeyi planlıyordum. Sonunda başlıyorum. İlk olarak altlardan başlamak istedim. Bu alanda ilk olarak 300 TL dolaylarında bir telefon önerisinde bulunacağım ve telefonun özelliklerini anlatıp yorumlarda bulunacağım.


300 TL Önerdiğim Android telefon:  LG L1 II

LG L1 II modeli hem özellik hemde fiyat bakımından oldukça başarılı bir telefo. Ucuz ve nitelikli Android telefon arayanlar için oldukça başarılı. Özellikle küçük boyutuna rağmen barındırdığı 512 MB Ram ve 4 GB hafızası çok başarılı bulduğum özellikler.


Şu anda piyasada olan HTC Widfire S gibi modellerin bile yaşadığı hafıza sorunu LG L1 II modelinde yok.4 GB dahili hafıza yaklaşık olarak 100 adet uygulamayı donmadan çalıştırabiliyor. 1 Ghz hızındaki işlemcisi sorun çıkarmadan Need for Speed Shift gibi oyunları çalıştırabiliyor. Ancak oyun amaçlı düşünenlere LG L1 II önermiyorum.

3.0 inç ekranı hem kullanışlı hemde dayanıklı. Bildiğiniz üzre küçük ekranlar düşme benzeri sorunlara oldukça dayanıklı. 2 MP kamerası VGA@30fps video çekimleri yapabiliyor. Son olarak 1540 mAh bayutundaki batarya daha üst model telefonlardan daha uzun süreli kullanım sunuyor.

Cihaz hakkında söyleyeceklerim bu kadar. Merak ettiğiniz ek bir şey var ise yorum ile sorabilirsiniz. Ama şunu da ekleyeyim, piyasada bulabileceğiniz en ucuz ve kaliteli cihaz bu bence. Daha ucuzları bu kadar dayanıklı olamaz.

Son güncelleme: 16.04.2014

Etiketler: , ,

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşkür ederim

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa