23 Haziran 2014 Pazartesi

Kadın için Suçtan Önemli Şeyler Varmış?

Amerika'nın California eyaletinde polislerin prosedür gereği suçluların fotoğraflarını ibret olsun diye Facebook üzerinden paylaşması gibi bir durum var. Bu güne kadar yaklaşık 3.000 civarında suçlunun fotoğraf albümü Colifornia Eyalet polisi tarafından facebook'a yüklenmiş. Jeremy Meeks isimli bir suçlunun fotoğraflarını yükleyene kadar her şey normalmiş. Jeremy Meeks'in fotoğrafı yüklendikten saatler sonra 90.000 üzerinde beğeni toplamış ve 12.500 civarında paylaşım yapılmış.Beğeni ve paylaşım ile kalmayıp kadınlar fotoğraf albümünün altına birbirinden ilgin yorumlar yapmaya başlamışlar.

30 yaşında olan Jeremu Meeks çeşitli suçlardan arana azılı bir çetenin azılı bir üyesi. Üzerinde iki adet kaçak silah ile birlikte yakalanıp cezaevine konmuş.

Jeremy Meeks'in fotoğraf albümünün altına yapılan ilginç yorumlardan bazıları şöyle...

''İşlediğin suçları, kalbindeki acıları, çekinmeden bana getir. Sen üzülme beni bitir'' diyen bir kadın adamın bir suç makinesi olmasını umursamıyor bile.

"Bir susun da, ne kadar kefalet lazım onu söyleyin," diyen bir başka kadın var.

"Demir parmaklıklar arkasında çürümeyecek kadar güzel bu adam." diyende var.

Amerika'nın gelecekteki top modeli olarak ilan eden de var, Bu gece ona mektup yazıp ceza evine yollayacağım diyende...

Ashley Pruitt isimli  kullanıcı, “Suçu ne?! 1. derece seksilik mi?! Beni de onunla kelepçeleyin” diye bir yorum yaparak en beğenilen yorum oldu.

Jeremy Meeks için açılan hayran sayfası bir kaç gün içinde 169.000 beğeni alarak bir rekora koşuyor.

Mahkeme, Jeremy Meeks'in 900.000 dolar kefalet sonucu serbest kalabileceğini kararlaştırdı. Jeremy Meeks'in annesi de krizi fırsata çevirme hamlesi olarak oğlunun kefalet parasını toplayabilmek için bir banka hesabı açarak bağış toplamaya başladı ancak internette yorum da kalan ahkamlar 200 doları ancak toplayabildi. Şimdi yeni bir kampanya ile kadınlar kendi aralarında 900.000 dolarlık kefaleti toplamaya çalışıyorlar.

Kadınlara akıl sır erdirmek imkansız... Kim bilir belki Adnan Oktar bu duru güzelliğe sahip olduğu iddia edilen adamın kefaletini ödeyerek Türkiye'ye getirir.

Güncelleme : Annesinin açtığı banka hesabındaki para 6.000 dolara ulaştı.Bir çok modellik ajansı Meeks ile çalışmak istediklerini belirtip, teklif götürdüler.

Jeremy Meeks'in bazı fotoğrafları aşağıdadır.





Etiketler: ,

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşkür ederim

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa