16 Haziran 2014 Pazartesi

Reklamsınız Nedir, Nasıl Kullanılır?

Reklamsınızı inceledim ve gerçekten faydalı bir yapı olduğu kanaatine vardım. İlk başta biraz amatör görünse de işleyişin içine girdiğinizde samimi ve bir o kadar çalışkan olduklarını görüyorsunuz. Her geçen gün geliştirmek için harcadıkları çaba ve efor ise takdire şayandır.

Reklamsınız sitesini tarif etmemi isterseniz. Web Site İmleme sitesi diyebiliriz. Diğer imleme sitelerinden biraz farklı. Diğer imleme sitelerine istediğiniz linki yada konuyu ekleyerek imliyordunuz ancak Reklamsınız'da konu linki değil sitenizi ekliyorsunuz.

Üye olmanız gerekiyor ki bunu faydasını ilerleyen zamanlarda göreceksiniz. Üyeliğiniz ile başkalarını sitelerine yorum yaptıkça puan kazanıyorsunuz. Kazandığınız bu puanlar size bir şekilde fayda sağlıyor. Örneğin, puanınıza göre forum tanıtımları yaptırabiliyorsunuz.

Bir çok özelliği daha mevcuttur. Profilinizden siteniz ile ilgili bir çok bilgiye ve veriye erişebiliyorsunuz.
Pagerank değerinizi, Dmoz kaydınızı Alexa ülke ve dünya sıralamanızı görebiliyorsunuz.

Diğer kullanıcılar sizin sitenize yorumlar yapabiliyorlar. Bu yorumlar sayesinde sitenizi geliştirebilir ve yönlendirebilirsiniz. Sizde başkalarının sitelerini ziyaret ederek onların sitelerine yorum yapabilir ve puanlar kazanabilirsiniz.

Reklamsınız sistemine dahil olmak için tek yapmanız gereken üye olmak ve sitenizi eklemektir.

Reklamsınız'da SRGZ Blog'a yorum yaparak görüşlerinizi belirtebilir, destek olabilirsiniz.



Etiketler: ,

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşkür ederim

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa