10 Haziran 2014 Salı

Sony Playstation TV duyuruldu (Özellikler, Türkiye fiyatı, Resimler)

Son yılarda Televizyon odaklı cihazlar moda olmaya başladı. Bu alanda ilk olarak Apple sahneye çıkmıştı. Şimdi ise Sony, Playstation TV adlı cihazını duyurdu. Cihaz küçük boyutu ile dikkat çekiyor.


Aslında Sony tarafından atılan bu adım biraz geç oldu, ancak başarılı olması konusunda henüz net bir yorum yapamıyorum. Sonuçta Sony bir TV üreticisi ve böyle bir cihazı Televizyonları ile birlikte geliştirebilirdi diye düşünüyorum.


E3 2014 de gerçekleşen tanıtımda Playstation TV adlı cihaz hakkındaki çoğu şey açıklandı. Cihazın temel işlevi Playstation 4 cihazını Farklı ekranlara bağlamak üzerinde geliştirilmiş. Yani Apple TV cihazında olduğu gibi tam TV odaklı bir cihaz olduğunu söylemek doğru olmuyor.

http://1.bp.blogspot.com/-OAYsylhFT7g/U5bLlZlPAVI/AAAAAAAAFbg/OZyKGW98uao/s1600/sony-playstation-tv-biltani-3.jpg

Cihazın $99 ile satışa çıkartılacağı da etkinlikte açıklandı. Cihazın ilk olarak Japonya da, daha sonra Avrupa ve Amerika'dan başlayarak Playstation 4 dağıtılan tüm ülkelere ulaşması bekleniyor.Kısaca 2015 başlangıcına kadar hedeflenen tüm pazarlara ulaşması bekleniyor.


Cihazın ülkemizde 250-300 TL arası bir fiyat ile satılması bekleniyor. Açıklamalar doğrultusunda yaklaşık olarak Ekim-Kasım aylarında gelmesini bekliyoruz.

Son güncelleme: 10.06.2014

Etiketler:

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşkür ederim

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa