26 Haziran 2014 Perşembe

Blog Yazarı Ramazan'ı Nasıl Verimli Kullanabilir?

Mübarek Ramazan ayının en iyi şekilde değerlendirilmesi şüphesiz ki ibadetler, iyilikle, hayırla geçirilmesidir. Ancak Blog Yazarı olarak blogunuzun da Ramazan'da değer kaybetmemesi aksine değerlenmesi için yapılması gereken bazı küçük değişiklikler ve bazı küçük gayretler gerekmektedir.
Ramazan'da blogunuzu en iyi şekilde, en verimli şekilde kullanmalısınız. Bazı Blog Yazarları Ramazan'ı bahane ederek 1 ay boyunca bloguna uğramayacak, hiç bir yeni içerik üretmeyecektir.

Blogunuzda Ramazan'a Özel bazı güzel etkinlikler başlatabilirsiniz. Ben birazdan aşağıda SRGZ Blog'un Ramazan takvimini açıklayacağım. Ramazan ayında blogumda ne gibi değişikler yapacağımı, nasıl içerikler gireceğimi anlatacağım. Size de fikir olması açısından bu yazıyı önemli buluyorum.

Logo Yanına Ramazan Feneri; Logomun hemen soluna gelecek şekilde bir ramazan feneri ekledim. Bu ramazan feneri blogger'a bir eklenti sayesinde eklenebiliyor. Ramazan fenerinin nasıl ekleneceğini ''Blogger Ramazan Feneri Eklentisi'' isimli yazımda anlatmıştım. Dileyenler yazıyı okuyup kendi blogunda uygulayabilir.

Ramazan'a Özel İçerik; Ramazan ayı için özel olarak derlediğim bazı başlıklara ait içerikler hazırlayacağım.


  • Ramazan Duvar Kağıtları,
  • Ramazan İkon Setleri,
  • Ramazan'a Özel Android Uygulamaları,
  • Ramazan'da Nasıl İçerik Üretilir,
  • Her güne özel bir Ramazan Hikayesi,
  • Sosyal Medya ve Ramazan,
  • Ramazan'da etkinlik düzenlemek vs.


gibi başlılar üzerine yeni makaleler hazırlayıp okuyucularıma sunacağım.

Eğer sizinde Ramazan'a özel olarak Blogunuzda yapacağınız özel bir şeyler varsa yorumlar kısmından ileterek yazıya katkıda bulunabilirsiniz.

Etiketler:

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşkür ederim

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa