20 Haziran 2014 Cuma

En Pahalı 5 iPhone ve iPad Uygulamaları

Bugün sizlere özel bir yazı hazırladım. Araştırması biraz uzun sürdü ve sonuç olarak En pahalı iPhone ve iPad uygulamalarını bir araya getirdim. Yazıya eklemek istemediğim uygulamalar da var. Ben yazdığım uygulamaları yeterli buluyorum.



En Pahalı iPhone ve iPad Uygulamaları

1. QSFFSTATS
Bu uygulama spor odaklı olarak geliştirilmiş. Uygulamada Bayrak Futbolu Liglerini takip edebiliyorsunuz. Rakip takımın elinde topu değil bayrağı almanız gerekiyor. Oyun ile ilgili istatistiklere de erişebiliyorsunuz. Bence eğlenceli görünüyor.
Fiyat: 2.099,99 TL

2. Barmax CA for iPad
Harward hukuk okulu tarafıdan geliştirilen uygulama Amerika da avukat olmak isteyenler için büyük yardımcı oluyor. Uygulama ile dersleri öğrenebiliyor ve kendinizi geliştirebiliyorsunuz. Amerika da Avukatlık eğitiminin bir hayli pahalı olduğunu düşününce bir uygulamaya 2100 TL ödemek zor olmazsa gerek.
Fiyat: 2.099,99 TL

3. iVIP Black
iVIP Black sizlere Lüks yaşamı öğrenme yada keşfetme imkanı sunuyor. Lüks bir hayat içerisinde yaşayanlar için birebir olan uygulamanın fiyatı az bile olabilir. Uygulama ile istediğiniz her şeye ulaşabiliyor, nadir bulunan şeyleri satın alma imkanı sunuyor.
Fiyat: 2.099,99 TL

4. CyberTuner
Piyanoyu sevenler için geliştirilen uygulama tam bir piyano makinesi. Piyano akort uygulaması olan Cybertuner en iyi piyano akort deneyimi sunuyor. Ancak fiyatı işin içine girdiğinde biraz pahalı olduğunu görebiliyorsunuz.
Fiyat: 2.099,99 TL

5. Barcelona vs Madrid
Çok beğenilmiyor olsa da fiyatı ile listemde yer almayı başaran uygulamalardan biri de Barcelona vs Madrid. Uygulama tam bir futbol oyunu. Fifa benzeri bir yapıya sahip olsa da çok farklı kullanım sunan uygulama birçok kullanıcı tarafından beğenilmemiş.
Fiyat: 649,99 TL

Bu listeyi Android ve Windows Phone için de yapmayı planlıyorum. Ancak bu kadar pahalı uygulamaların diğer mağazalarda bulunmayacağı kanaatindeyim. Zaten bir Android uygulaması azıcık bile pahalı olduğunda Ücertsiz almak için her yerde .apk dosyası aranıyor.

Son güncelleme: 20.06.2014

Etiketler: , , ,

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşkür ederim

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa