23 Haziran 2014 Pazartesi

Plague Inc. v1.8.2.2 MOD APK - ALIŞVERİŞ HİLELİ


Plague Inc. v1.8.2.2 MOD APK, Miniclip firmasına ait olan dünyaca ünlü strateji ve simülasyon oyundur. Eskiden bilgisayarda fazlasıyla vakit geçirdim oyunlardan birisiydi mobil platforma taşındığından bu yana telefonumdan eksik etmediğim nadir ve başarılı bir oyundur. Plague Inc. içinde kitli ögeler bulunduğu için oyunun tadı pek çıkmıyor bu yüzden sizlere MOD yani alışveriş hileli olarak sunuyorum oyun içinde gerçek para ile alınan bütün ürünleri tek dokunuşla alıp insanları yok etmeye başlayabilirsiniz. Oyun içindeki amacınız yarattığınız virüs ile dünyayı salgın hastalığa esir düşürüp yayılım işlemi tamamladığında ölümleri başlatmaktan ibarettir. Virüs yayılım işlemine istediğiniz herhangi bir ülkeden başlayabiliyorsunuz önerim deniz ve hava yolu olan ülkelerdir. Plague Inc. Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store'da 900.000'den fazla indirilmiştir.

Oyunumuzdan Görüntüler



Plague Inc. v1.8.2.2 MOD APK
Kurulumu
Plague Inc. v1.8.2.2 MOD APK dosyamızı indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.
Plague Inc. v1.8.2.2 alışveriş hilesi : Oyuna giriş yaptığınızda gerçek para ile alınan bütün ürünleri ücretsiz olarak satın alabilirsiniz tek yapmanız gereken Restore Purchase yapmaktır.
NOT : Dili Rusça olarak açılıyor, oyun açıldığında ilk menüden sol üst köşedeki dişliye dokunup açılan bölümden sağ üst köşede üstünde artı (+) işareti olan dişliye dokunun açılan kısımdan English seçiniz.

Etiketler:

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşkür ederim

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa