3 Ocak 2014 Cuma

Samsung Galaxy Camera 2 duyuruldu

Samsung son zamanlarda ürettiği kameralarla ilgi odağı haline geldi. İlk olarak Galaxy Camera ile başlayan süreç şimdi, Galaxy Camera 2 ile devam ediyor. Özellikle dokonmatik kullanımın kameralarda ne kadar başarılı olduğunu gösteren Galaxy Camera'lar, Android işletim sistemininde kameralarda ne kadar kullanışlı olduğunu gösterdi.

Samsung son zamanlarda ürettiği kameralarla ilgi odağı haline geldi. İlk olarak Galaxy Camera ile başlayan süreç şimdi, Galaxy Camera 2 ile devam ediyor. Özellikle dokunmatik kullanımın kameralarda ne kadar başarılı olduğunu gösteren Galaxy Camera'lar, Android işletim sistemininde kameralarda ne kadar kullanışlı olduğunu gösterdi.


Galaxy Camera 2 ciddi özellikler barındırmasa da birçok Android Akıllı telefona rakip olabilecek seviyede performans gösteriyor. Hadi şimdi özelliklerine göz atalım ve yorumlayalım.

Yeni Galaxy Camera 720x1280 px çözünürlükte ve 4.8 inç boyutta Super Clear LCD ekran ile geliyor. 1.6 Ghz hızındaki işlemcisinin adı bilinmiyor. 2 GB Ram gereğinden fazla görünsede, kullanılacak sosyal medya ve fotoğraf uygulamaları için ideal seviyede denebilir.

8 GB hafızası 16.3 MP kamera ile çekilen fotoğrafların boyutları için yeterli olmasa da harici hafıza desteği bu durumun sorun haline gelmesini önlüyor.

2000 mAh batarya ve çoklu bağlantı destekleri de ilgi çekici özellikleri arasında yer alıyor.

Etiketler:

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşkür ederim

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa