5 Haziran 2014 Perşembe

The Sandbox 1.700 MOD APK - Sınırsız MANA ve BÖLÜM HİLELİ


The Sandbox 1.700 MOD APK, tamamen kontrolü sizin parmaklarınızın ucunda olan son derece iyi oluşturulmuş bir oyun evreni düşünün bu evrende bütün doğa olaylarını ve dış etkenleri siz kontrol ediyorsunuz bir nevi kendi dünyanızı yönetiyorsunuz. Siteden ve mail yoluyla aldığım yoğun istekler üzerine oyunda yaşanan mana sıkıntıları ve kapalı olan bölümlerden dolayı The Sandbox'un tadını çıkaramayan arkadaşlarımız için MOD yani sınırsız mana ve bölüm hileli olarak sunmak istiyorum bu sayede bütün ögeleri kullanabilecek, bütün bölümlerde oynayabileceksiniz. Daha önceden The Sandbox oynamayan arkadaşlarımız için oyunumuzu kısaca anlatmak istiyorum, kontrol ettiğiniz doğa olayları, elementler ve bir nevi inşaat ögeleri ile kendi evreninizi 2D platform üzerinde canlandırıyorsunuz. Tek sınırınız hayal gücünüzdür. Oyun grafikleri klasik RETRO yani 8 bit, kısacası 2D Minecraft diyebiliriz. The Sandbox Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store'da 95.000'den fazla indirilmiştir.

Oyunumuzdan Görüntüler



The Sandbox 1.700 MOD APK
The Sandbox 1.700 SD DATA
Kurulumu
The Sandbox 1.700 SD DATA dosyamızı indirip rardan çıkaralım "com.pixowl.thesandbox.android" ve android/data klasörüne atalım.
The Sandbox 1.700 MOD APK dosyamızı indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.
The Sandbox 1.700 sınırsız mana hilesi : oyuna giriş yaptığınızda mana miktarına bakmanız yeterlidir.
NOT : Hile olması için buradaki SD DATA dosyasını kullanmak zorundasınız lütfen indirip yukarıda belirttiğim gerekli klasöre atınız.

Etiketler:

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşkür ederim

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa