26 Ekim 2014 Pazar

Blogger Kişisel Blog Teması

Blogger Temaları bloglarımızı zevklerimize ve kullanıcılara göre ayarlamak için ücretsiz şablonlardır. Web ortamında gezinirken görmüş olduğum bir blogger temasını türkçeleştirip sizlerle paylaşmak istedim.

Pratico Blogger teması Türkçe blogger teması haline getirdim. Hassas yani responsive duyarlı bir temadır. Aynı zamanda moil platformlar içinde uygunluğu vardır. Genel olarak temanın özellikleri : 


  • Tamamen Duyarlı Tasarım
  • Otomatik boyutlandırma küçük resim
  • Peki Belgeler
  • Dişli Yorum
  • SEO Optimize
  • Oto Yazar Görüntü
  • Özel Hata 404 Sayfası

Genel olarak temanın görüntüsü aşağıdaki gibidir. 




blogger teması
Blogger kişisel blog


Blogger için Türkçe blogger teması, blogger temaları, blogspot temaları, blogger blog teması, kişisel blog teması gibi konularda blogumda arama yapmak yerine aşağıdaki kısayol bağlantılarını kullanabilirsiniz.


Temanın Seo ayarlarını düzenlemek için Bloggera temayı yükledikten sonra şablon sekmesinden html'yi düzenle butonuna tıklayınız. Açılan kod sayfasında aşağıdaki kodları bulunuz. Sitenize Göre bu alanları doldurunuz.

<meta name="keywords" content=" Anahtar kelimeler " />
<meta name="description" content="Site açıklamaları"/>



Menü ayarlamaları

<ul class='nav' id='menu-primary'>
<li><a class='act' href='#' style='color:#47C2DC;'>Anasayfa</a></li>
<li><a href='#'>Arşiv</a></li>
<li class='dropdown'><a class='dropdown-toggle' data-toggle='dropdown' href='#'>Kategoriler<i class='icon-angle-down'/></a>
<ul class='dropdown-menu'>
<li><a href='#'>Kategori1</a></li>
<li><a href='#'>Kategori2</a></li>
<li><a href='#'>Kategori3</a></li>
<li><a href='#'>404 Page</a></li>
</ul>
</li>
<li><a href='#'>İletişim</a></li>
</ul>


Temada sağ sütundaki hakkında bölümü ayarlamaları için : 

<div class='widget widget-about'><div class='head-bg' style='background-image: url(https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg2yBt23VT0qn51OJFlYWIA4iKZ70J28jg_49dKb_gRuwREHukc3L9mfyE-Bf93CW70k-VB7AAHZiQ5T-FlO5P9bc6U0j279VtuQWdUHutN2FcFu4Gv_5M23fEY3vve-32hGUD0AjYxgmWt/s1600/about-block-bg2.jpg)'><div class='my-pic'><img alt='Ahmed Ebraheem' src='https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj1_K-XnNnRMQsRYJUo1rTcLAhOzELY0VBBLY6vBQZ3UmyzsnjAH8saaPUdXIDs34rTYXPhaH09vVORY1XrqlVUBKysdbXzMIO9hOLaweanrn_-NY5r-JSFnbX7jXX3j-V83tEfc_oUTOtE/s1600/my-pic-widget.jpg'/></div><div class='my-data'><span class='my-name'>Uğur Türkoğlu</span> <span class='my-job'>Web Developer</span></div></div><div class='my-words'>Kişisel bilgileriniz hakkınd aaçıklama yazabilirsiniz..</div><div class='social-icon'><a href='#'><i class='fa fa-facebook'/></a><a href='#'><i class='fa fa-twitter'/></a><a href='#'><i class='fa fa-dribbble'/></a><a href='#'><i class='fa fa-google-plus'/></a><a href='#'><i class='fa fa-instagram'/></a><a href='#'><i class='fa fa-linkedin'/></a><a href='#'><i class='fa fa-flickr'/></a><a href='#'><i class='fa fa-pinterest'/></a><a href='#'><i class='fa fa-vimeo-square'/></a></div></div>


Etiketler: , , , ,

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşkür ederim

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa