18 Ekim 2014 Cumartesi

Sony Android Lollipop İle Güncellenecek Cihazları Açıkladı

Geçtiğimiz günlerde Nexus 6, Nexus 9 ve Nexus Player ile birlikte duyurulan Android Lollipop tanıtımı sonrası, markalar güncelleme yarışına girdi. Sony'de güncellemeyi hızlıca üst seviye ve yeni cihazlarına yayacağını göstererek, Android Lollipop güncellemesi alacak cihazlarını açıkladı.



Açıklamada, Xperia Z, Xperia ZL, Xperia ZR, Xperia Tablet Z, Xperia Z1, Xperia Z1S, Xperia Z Ultra, Xperia Z1 Compact, Xperia Z2, Xperia Z2 Tablet, Xperia Z3, Xperia Z3v, Xperia Z3 Compact, Xperia Z3 Tablet Compact modellerinin Android Lollipop güncellemesi alacağı belirtildi.

Açıklama sonucu tüm Xperia Z serisinin güncelleme alacağı kesinleşirken orta ve alt segment Xperia T, Xperia M ve Xperia E serisindeki cihazların güncellemeleri hakkında açıklama yapılmadı.

Sony, güncellemelerin 2015 başında, en yeni cihazlardan en eski cihazlara şeklinde gerçekleşeceğini belirtti. Material tasarımın da Xperia arayüzüne uygulanacağı yeni güncellemenin, Sony cihazlara büyük yenilikler getirmesini bekliyoruz. Bakalım güncellemeyle neler değişecek?

> Güncellemeyle birlikte ne gibi yenilikler bekliyorsunuz?

Etiketler: , , ,

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşkür ederim

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa